Sevgililer Günü’nün Keyfine Delimonti’de Varın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nün Keyfine Delimonti’de Varın

Delimonti, Sevgililer Günü’nü keyifli ve sıcak bir ortamda geçirmek isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOcak 31, 2017

Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunan ve ayrıcalıklı atmosferi ile fark yaratan Delimonti, Sevgililer Günü’nü keyifli ve sıcak bir ortamda geçirmek isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor. Sevgililer Günü’ne özel sürprizler hazırlayan Delimonti, mevsimlik ve doğal lezzetlerden oluşan menüsüyle, yılın en romantik zamanı olan 14 Şubat akşamında misafirlerini bekliyor.

Sevgililer Günü’nü Delimonti’de kutlamak isteyenler; kış menüsüne özel pırasa beğendili kuzu, çıtır mantı, cevizli erişte, karidesli buğday gibi iştah kabartan alternatifleri tercih edebilirler. Gastronomi markete özel lezzetleri deneyimlemek isteyen misafirler ise; elliden fazla artizan lokal peynir çeşidi arasından seçip, acı reçel eşleştirmeleri ile lezzet kazandıracakları peynir tabakları ve Türkiye’nin farklı bölgelerine özel kuru et, sucuk gibi ürünlerden hazırlanan şarküteri tabaklarını kendi zevkleri doğrultusunda oluşturabilecek.

Bu özel günde Delimonti’de keyifli bir deneyim yaşamak isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

Sevgililergünü2017

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu