Sezonun Trendleri!

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Dockers By Gerli

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Sezonun en dikkat çeken trendlerinden olan slip-on Dockers By Gerli ile rahatlık arayanlarla buluşuyor. Kırmızı, mavi, mor, gri ve krem gibi renklerin bir arada kullanıldığı alternatiflerin yanı sıra siyah ve lacivert renklerinin eşlik ettiği slip-on modellerle Dockers By Gerli, her stile hitap ediyor.

Ayağı saran, konforlu slip on modellere eşlik eden bağcıklar şık bir detay oluştururken, dişli taban görünümleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Slip-on modeller aynı zamanda esnek ve hafif yapısıyla rahat adım atmayı da sağlıyor. Renkli etekler, slim-fit jeanler ve uzun elbiselerle kolaylıkla kombinlenebilen slip-on modeller günün her anında ve her ortamda dikkatleri ayaklara topluyor.

Dockers By Gerli’nin birbirinden renkli slip-on modellerini görmek, koleksiyonu yakından görebilmek için FLO, In Street ve tüm seçkin satış noktalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu