Sezuş'un Hikayeleri

Etkinlik Aile Eğlencesi Sezuş'un Hikayeleri

Tarihler: 24 Ekim 2015 Cumartesi ~ 25 Ekim 2015 Pazar 24, 25 Ekim Saat:12:30 - 18:00

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: 1. Kategori - 44.75 TL 2. Kategori - 33.50 TL 3. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 24, 2015 ~ Eki 25, 2015

Çocuklara özel müzikli tiyatro oyunu: "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut, Osman Bey'e Karşı"

1-16 Ekim tarihleri arasında tüm Finansbank kredi kartı sahiplerine %25 indirim avantajı!


IEG Family'nin oyunlaştırdığı Türkiye'nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey’e Karşı", Finansbank ana sponsorluğunda ve Hürriyet'in katkılarıyla yeniden İstanbul’da. Sezen Aksu'nun bestelerinden uyarlanan şarkıları ve masalsı anlatımı ile çocuklarla sevgi dolu bir öyküyü buluşturan oyunun yönetmenliğini ve koreografisini Emre Çelik yapıyor. "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı", çocukların hayal dünyasına yepyeni kahramanlar kazandırmaya ve seyreden herkesi büyülemeye hazırlanıyor. 

"Çakkıdı", "Şarkı Söylemek Lazım", "Adem Olan Anlar", "Tiki Tak" gibi sevilen Sezen Aksu şarkılarının oyuna özel sözlerle uyarlanarak yer alacağı "Sezuş’un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey’e Karşı", İstanbul Gösterilerinin ardından Türkiye Turnesine çıkıyor.

Efe ile Bulut'un Sıcacık Hikayesi
Sezen Aksu'nun bestelerinden uyarlanan şarkıların da yer aldığı oyun, tüm sokak hayvanlarının dostu Efe'nin, mahallenin köpeği Bulut ile kurduğu arkadaşlığı anlatıyor. Hoşgörü, saygı, empati, hayvan sevgisi ve sadakat gibi önemli mesajlar içeren öykü, günlerden bir gün Bulut'un yavrularının doğmasıyla renkli bir hal alıyor. İşte asıl hikaye bundan sonra başlıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu