Shell Helix Motor Yağları’na ustalardan da tam not

Alışveriş Alışveriş Shell Helix Motor Yağları’na ustalardan da tam not

Tarihler: 08 Ekim 2009 Perşembe ~ 08 Kasım 2009 Pazar

Firma: Shell Helix

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 8, 2009 ~ Kas 8, 2009
Shell Helix Motor Yağları’na ustalardan da tam not
Shell, yenilenen Shell Helix ürün grubunu tüm Türkiye’de 7 bin kilometre mesafe kat ederek 3 bin satış noktasında tanıttı ve üstün temizleme teknolojisi ve motorun performansına katkısıyla ustalardan tam not aldı.

Shell Madeni Yağlar ekibi, 1 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında yenilenen Shell Helix ailesini tanıtmak üzere Türkiye genelinde bulunan sanayi sitelerini, yetkili servisleri ve Shell Akaryakıt İstasyonlarını ziyaret etti. Tüm Türkiye’de 7 bin kilometre mesafe kat ederek yeni Shell Helix ürün grubunu “Motorun İçindeki Temizlik” sloganıyla Bursa’dan Konya’ya, Antep’ten İzmir’e kadar Türkiye’nin dört bir köşesinde tanıttı.

Shell, Helix ürün portföyünü yenilerken otomotiv üreticileri ve araç sürücülerinden de geri bildirim alarak ürünlerinin teknolojisini ve performansını geliştirdi. Böylelikle Shell Helix madeni yağları, zorlu koşullarda motoru korurken üstün temizleme teknolojisiyle de motorun her daim ilk çalıştırma anında olduğu kadar verimli çalışmasını sağlıyor.

Ayrıca müşterilerin araçlarına en uygun ürünü kolayca seçebilmesi için ürün grubunu performansa dayalı nümerik bir sisteme göre kodladı. Müşteriye ve yetkili servislere sunulan yeni özellikleriyle Shell Helix, üç bin satış noktasındaki ustalardan tam not aldı.

Shell Helix’e uluslararası arenadan ödül
Shell&Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Burçin Toktamış: “Shell tarafından geliştirilen ileri teknoloji formüllü yeni Shell Helix ailesinin Uluslararası Taşımacılık Yönetim Enstitüsü tarafından “En İyi Otomotiv Motor Yağı Ürün Yelpazesi” ödülüne layık görülmesi ve tüm Türkiye’de ziyaret ettiğimiz 3 bin satış noktasından da tam not almamız gösteriyor ki müşterilerimize özel olarak geliştirilmiş ve farklılaştırılmış ürünler sunma stratejimizin başarılı sonuçlarını almaktayız. Toplam Madeni Yağ Pazarı’nda Kline raporuna göre globalde olduğu gibi Türkiye’de de bir numara olmamız, ülkemizde sürdürülebilir büyüme stratejimizin sonuçlarını vermekte olduğunu ortaya koyuyor. Güven duyulan markalarımız, en yeni teknolojiyi kullanmamız, müşterilerimizle yakın işbirliği içinde olmamız sayesinde büyümemizi sürdürüyoruz,” dedi.


“Motorun İçindeki Temizlik” sloganıyla, en zorlu koşullarda bile üst seviyede performans sergilemek üzere geliştirilmiş yenilenen Shell Helix ürünleri her türlü koşula uyum sağlaması için uzman kişiler tarafından test edildi.

Shell Helix Ultra reklamında oynayan dünya lideri Skoda pilotu Jan Kopecky, şu değerlendirmeyi yaptı: “Zorlu koşullarda yarışabilmek için motorumuzdan yüzde yüz emin olmalı ve her koşulda temiz ve korunmuş olduğunu bilmek zorundayız. Tabi ki araçların çoğu ralli koşullarında olduğu gibi dağlarda çamur içinde yarışmıyor; yine de sürücüler motor performanslarını en üst seviyede tutmak için büyük çaba sarf ediyor. Shell Helix Ultra’yı her türlü koşula uyum sağladığı için en zorlu ralli koşullarında kullanıyoruz. Aracımda Shell Helix Ultra olmadan asla yola çıkmam.”

*Bağımsız testlerde Shell Helix Ultra’nın API SL/CF sınıfı mineral yağa göre 5 kat daha fazla kir ve tortu temizlediği gözlenmiştir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu