Siec Cafe - Restaurant

Yeme İçme Restoran Siec Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstinye Mah. İstinye Yokuşu.Tepe Üstü Sk No:1 İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 21 15

Web: http://www.siecrestaurant.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
Siec Cafe& Restaurant
300 metrekarelik bir alanda, 250 konuğa servis yapabilecek kapasiteye sahip Siec Cafe&Restaurant, modern tasarımı ve muhteşem lezzetleri ile tadı damaklarda, anıları hafızalarda bırakacak bir hizmet sunuyor. Geniş bir park alanına da sahip olan Siec Cafe & Restaurant, hizmet anlayışı ve müşterilerinin yaşam tarzına uygun konfor ve rahatlığı ile vazgeçilmez bir alışkanlık haline gelecek.

Siec Cafe & Restaurant, öğle ve akşam yemeklerinizde yaşam tarzınız içindeki şıklığı ve lezzetleri sizlere sunuyor. Şık, modern ve alit üst kat restaurant bölümünde Siec; dünya mutfaklarından oluşan zengin mönüsü ile damak tadınıza, İstanbul`un eşsiz boğaz manzarası ile de göz zevkinize hitap ediyor. Ayrıca Siec Cafe & Restaurant`ın alt kat lounge bölümünde, sabahları nefis bir kahvaltı yapabilir veya günün her saati sıcak bir kahve içebilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu