Şıklığın Adı: Kathe Kruse

Alışveriş Alışveriş Rehberi Şıklığın Adı: Kathe Kruse

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: S&D

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

S&D mağazalarında beğeninize sunulan Kathe Kruse markası 1905 yılından beri ürettiği özel tasarımlarıyla çocuk giyimine farklı bir yön veriyor. Doğum günleri, yıldönümleri ya da özel kutlamalar için çocuğunuza farklı ve özel bir giysi arıyorsanız Kathe Kruse modelleri şimdi %30 indirimle S&D mağazalarında!

1905 yılında oyuncak bebek üreterek başladılar… Çocukluğunda Kathe Kruse bebekleriyle büyüyenler, şimdi kendi bebeklerine Kathe Kruse ile şıklık katmaya devam ediyor.

Kathe Kruse modellerinin tüm dünyada en fazla dikkat çeken özelliği şüphesiz harikulade tasarımları. Kruse modelinde sıradan tasarım ve renk kullanımlarına rastlanmaz. Çünkü bu markanın her bir modeli en az çocuğunuz kadar özel, farklı ve eşi benzeri bulunmaz…

Kırmızı, beyaz, siyah ve gri tonlarının ağırlıkta olduğu bu klasik koleksiyon, özel günler ve kutlamalar için çocuklarınıza geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve çok farklı bir zarafet katıyor.

1-12 yaş arası birbirinden şık 2012 ilkbahar yaz sezonu ürünlerini şimdi S&D mağazalarında indirimli fiyatlarla temin edebileceğiniz Kathe Kruse, diğer tüm Group Bema markaları gibi çocuğunuzun sağlığına zarar vermiyor, “OEKO-TEKS 100” normlarına uygun olarak kanserojen madde içermeyen kumaş, iplik, boya ve aksesuarlar kullanılarak üretiliyor.

En az minik prensiniz ya da prensesiniz kadar özel Kathe Kruse modelleriyle tanışmak ve %30 indirimi yakalamak için hemen bir S&D mağazasını ziyaret edin!

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu