Şimdi Parti Zamanı

Etkinlik Konser Parti Şimdi Parti Zamanı

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: XLARGE CLUB İSTANBUL

Ücret: Kişi Başı Giriş 30 Tl (İki Yerli içki dahil), Kişi Başı Giriş 40 Tl (İki Yabancı içki dahil)

Nereden Alınır: www.xlargeistanbul.com

Adres: Meşrutiyet Cad.Kallavi sok. No: 12 Tepebaşı PERA / BEYOĞLU Beyoğlu İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 31, 2009 ~ Ara 31, 2009
ÇOK ÖZEL 2010 YILBAŞI PARTİSİ
‘’WHITE REVUE’’

İstanbul’da birçok yılbaşı partisi kutlaması yapılacak, birçok bar,club bu gece için çok özel şeyler hazırladı.

Ama bunların içinde birtanesi varki, çok farklı,gösterişli, muhteşem eğlenceli, sıradışı,rakipsiz, süper shovları, ve bembeyaz bir dekor içersinde beklemediğiniz süprizlerle dolu bir yılbaşı partisi varki oda XLARGE İSTANBUL CLUB da.

Yılbaşı gecesi kendi başına saten büyülü bir gece.O zaman bu büyülü geceyi daha büyülryici bir atmosferi olan,daha büyülryici eğlencesi olan,daha büyülryici insanların toplandığı bir ortam olan,daha büyülryici shovların,dansların ve gösterilerin olduğu bir yerde neden olmayasınızki.İşte o büyüleyici ortam XLARGE İSTANBUL CLUB. 2009 un hüzünlü uğurlanışını, 2010 un coşkulu ve heyecan verici gelişini karşılamıyı kutlarken XLARGE İSTANBUL CLUB size süprizlerle dolu bir karşılama Partisi sunuyor.

XLARGE İSTANBUL CLUB bu Yılbaşı Partisini çok farklı bir sunum içersinde size bembeyaz bir gece ile sunuyor,’’WHITE REVUE’’ konseptiyle club dekorasyonu sahne tasarımı ve süslemesi,dansların ve dansçıların kostüm ve aksesuarları, hazırlanan shovların görselliği ama anlayacağınız görebileceğiniz her şey tertemiz bir beyazlıkta sunuluyor.

Program :
22,30 da kapı açılışı ile birlikte Dragqueen lerin ve dansçıların çok özel kostüm,aksesuar ve makyajlarıyla birlikte gelen konuklarımıza hoşgeldin karşılaması ile birlikte tek tek ilgilenilmesi ve sonrasında içeride küçük küçük eğlencelerin başlaması.

Açılış Shovu ve dansı tam kadro Dragqueen ler,Go-Go Boy lar ve dansçılarla birlikte görkemli revue shovu ile olacak.

Dragqueen shov ve White Raveue nün Kareografilerinin hazırlayıcısı ve yöneticisi AHS nin muhteşem shovları,gösterileri ve dansları.

Kylie Minogue (Ttrubite) ; Dragqueen LULU. Çok özel,gösterişli,kalabalık bir danscı kadrosuyla birlikte muhteşem bir shov.

Sonrasında sıklıkla çok özel danslar ve gösteriler olacak. Dragqueen lerin size özel shovları ve gösterileri.

Türkiyenin en yakışıklı ve seksi Go-Go Boy ların çok özel shov ve dansları.(Süprizlere açık olun şaşırmayın)

Dj Mus-T nin sizin için Yılbaşı gecesine özel muhteşem soundu ve seçtiği Dünyanın populer müzikleri,remixleri ve ilk defa duyacağınız en popüler şarkılarla size müziğin ritimlerinde çok keyifli anlar yaşatacak. Süpriz ikramlar ve hediyeler sizleri bekliyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu