18 Günde Parasız Film Çekti Amerika'dan Ödül Aldı

18 Günde Parasız Film Çekti Amerika'dan Ödül Aldı

Sinema Sinema Haberleri 18 Günde Parasız Film Çekti Amerika'dan Ödül Aldı

Sundance Film Festivali’nde yönetmen Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği yeni filmi Kelebekler, Dünya Sineması Büyük Jüri Özel Ödülü’nü aldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 12, 2018

Dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan ve bu yıl 32’si düzenlenen Sundance Film Festivali’nde yönetmen Tolga Karaçelik’in yazıp yönettiği yeni filmi Kelebekler, Dünya Sineması Büyük Jüri Özel Ödülü’nü aldı.

Türkiye’de bu ödülü kazanan ilk yönetmen olarak sinema tarihine imzasını atan Karaçelik; “Bu ödül, bu filmin 18 günde çekilmesini sağlayan ekibime... Bunu biz yaptık! Artık herkesin. Filmi 18 günde, parasız çektik. Bunun genç sinema öğrencileri için anlamı çok kıymetli. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Drama komedi türündeki yapımın konusu; Birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmelerini konu alan Kelebekler'de; Usta oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin başrolde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT