Barselona Türk Filmleri Festivali

Barselona Türk Filmleri Festivali

Sinema Sinema Haberleri Barselona Türk Filmleri Festivali

Türk Filmleri Festivali, Ebru Ceylan’ın masterclass’ı ve Nuri Bilge Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen Kış Uykusu filminin gösterimiyle başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2018

Bu yıl ilk kez düzenlenen Barselona Türk Filmleri Festivali, Ebru Ceylan’ın masterclass’ı ve Nuri Bilge Ceylan’ın sunumuyla gerçekleşen Kış Uykusu filminin gösterimiyle başladı.

Filmoteca de Catalunya ev sahipliğindeki festivale oldukça yoğun ilgi gösterildi. Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan’ın yanı sıra yönetmen Senem Tüzen, yapımcı Yamaç Okur, yönetmen Selim Evci, Barselona Başkonsolosu Güçlü Kalafat ile Barselona’da yaşayan çok sayıda sanatsever etkinliğe katıldı.

17 Mayıs’a kadar devam edecek olan festivalde, Seren Yüce’nin Rüzgarda Salınan Nilüfer, Mustafa Kara’nın Kalandar Soğuğu, Fikret Reyhan’ın Sarı Sıcak, Onur Saylak’ın Daha, Tolga Karaçelik’in Sarmaşık, Senem Tüzen’in Ana Yurdu, Mehmet Eryılmaz’ın Misafir ve Selim Evci’nin Saklı filmleri seyirci ile buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT