Cinemaximum’da Herkes İçin Bir Film!

Cinemaximum’da Herkes İçin Bir Film!

Sinema Sinema Haberleri Cinemaximum’da Herkes İçin Bir Film!

Dünya standartlarında teknolojiye sahip Cinemaximum salonlarıyla sinema tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan CGV Mars Entertainment Group, yaza özel kampanyası “Herkes için bir film” ile film keyfinize keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 22, 2018

Dünya standartlarında teknolojiye sahip Cinemaximum salonlarıyla sinema tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan CGV Mars Entertainment Group, yaza özel kampanyası “Herkes için bir film” ile film keyfinize keyif katıyor. Daha önce vizyona giren filmler, kampanya kapsamında Haziran ayı boyunca bir kez daha sinemaseverlerle buluşuyor.

CGV Mars Entertainment Group’tan en sevdiği filmleri bir kez daha beyaz perdede görmek isteyenleri mutlu edecek kampanya! Cinemaximum salonlarında geçerli “Herkes için bir film” kampanyası, izlemeye doyum olmayan filmleri uygun bilet fiyatıyla sinema tutkunlarıyla buluşturuyor.

Haziran ayı boyunca her hafta başında Cinemaximum salonlarında gösterilecek filmler, 7 TL bilet fiyatıyla satışa sunulurken sinemaseverler, küçük boy menülere de 7 TL’ye sahip oluyor.

Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikâyeyi anlatan ve 2017’nin en çok izlenen filmlerinden olan “Ayla”, daha önce gösterilmeyen ekstra sahneleriyle birlikte “Herkes için bir film” kampanyası kapsamında 2. kez vizyona giriyor. Yönetmenliğini ve senaryosunu usta isim Woody Allen’ın üstlendiği “Wonder Wheel”, Rıza Kocağlu’nun başrolünde olduğu “Dünyanın En Güzel Kokusu 2”, Onur Saylak’ın yönetmenliğini, Ahmet Mümtaz Taylan’ın başrolünü üstlendiği “Daha” filmleri de Cinemaximum salonlarında izleyiciyle buluşuyor.

“In The Fade”, “Secret Superstar”, “What Happened To Monday”, “Yanlış Anlama”, “Hadi Be Oğlum”, “The Killing Of A Sacred Deer” ve “Mutluluk Zamanı”; yeni kampanya ile bir kez daha beyaz perdeye gelen diğer filmler arasında yer alıyor.

Konforlu ve kaliteli sinema prensibiyle film keyfini doruklara taşıyan Cinemaximum, en yeni fırsatlarıyla sinemaseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Program

22.06.2018 - Wonder Wheel 

22.06.2018 - Secret Superstar

22.06.2018 - What Happened to Monday 

22.06.2018 - Dünyanın En Güzel Kokusu 2 

22.06.2018 - Yanlış Anlama 

29.06.2018 - Daha 

06.07.2018 - Hadi Be Oğlum 

06.07.2018 - The Killing of a Sacred Deer 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT