Gerçek Bir Aşk Hikâyesi Söz Vermiştin’den Özel Konuklara Özel Gösterim!

Gerçek Bir Aşk Hikâyesi Söz Vermiştin’den Özel Konuklara Özel Gösterim!

Sinema Sinema Haberleri Gerçek Bir Aşk Hikâyesi Söz Vermiştin’den Özel Konuklara Özel Gösterim!

Baran Seyhan'ın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Emre Karayel ve Aslı Tandoğan’ın paylaştığı “Söz Vermiştin”, 15 Kasım 2019 Cuma günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 15, 2019

Yıllar sonra yaşanan tesadüfi bir karşılaşmanın aşka dönüşme hikâyesini anlatan “Söz Vermiştin” filminin özel gösterimi 12 Kasım Salı akşamı yapıldı. Gösterim; Emre Karayel, Aslı Tandoğan, Mazlum Çimen, Saki Çimen ve film ekibiyle birlikte Kadir İnanır ve Jülide Kural, Mustafa Alabora, Yüksel Aksu, Mehmet Aslantuğ ve oğlu Can Aslantuğ, Pınar Altuğ Atacan, Zafer Algöz ve Lale Algöz, Ercan Kesal, Özgür Çevik, Volkan Severcan ile İştar Gökseven’in katılımıyla Soho House’ta gerçekleşti. Baran Seyhan'ın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Emre Karayel ve Aslı Tandoğan’ın paylaştığı “Söz Vermiştin”, 15 Kasım 2019 Cuma günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hayatın içinden, gerçek bir aşk hikâyesini beyaz perdeye taşıyan “Söz Vermiştin”, aşka bir ömür sahip çıkabilmeyi, O’nu yıllarca her gün yeniden sevebilmeyi anlatıyor. Filmde, müzik yapımcısı Nesim (Emre Karayel), okul orkestrasında gitar çalarken kendisinin gizli hayranı olduğunu sonradan öğrendiği Lilyan’la (Aslı Tandoğan) yıllar sonra yeniden karşılaşır. Bu tesadüfi karşılaşma kısa zamanda büyük bir aşka dönüşür. Hızla gelişen Lilyan ve Nesim’in tutkulu aşkı, hayatın gerçekleriyle dolu sürprizlere gebedir.

Başrollerini Emre Karayel ve Aslı Tandoğan’ın paylaştığı “Söz Vermiştin”de; Şenay Gürler, İlyas Özçakır, Gözde Seda Altuner, Enes Üstündağ, Mazlum Çimen, Levent İnanır ve Nur Sürer rol alıyor. Görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer’ın üstlendiği filmin müzikleri Saki Çimen, Albert Luza ve Baran Seyhan’a ait. Kostümleri Ayşenur Ünlü tarafından hazırlanan filmin miksajı Meriç Erseçgen, renk düzenlemesi Levent Öztürk, kurgusu Aytekin Birkon ve Büşra Demir tarafından yapıldı. Yardımcı yapımcılığını Murat Yaman, Yasemin Küçükçavdar ve Nur Kardeşler’ın üstlendiği “Söz Vermiştin”in yetkili yapımcısı ise Berrin Dağçınar.
CJ Entertainment Türkiye’nin dağıtımcılığını yaptığı, Sarmaşık Sanatlar yapımı “Söz Vermiştin”, 15 Kasım’da sinemalarda!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT