İntikam Meleği 21 Eylül’de Sinemalarda

İntikam Meleği 21 Eylül’de Sinemalarda

Sinema Sinema Haberleri İntikam Meleği 21 Eylül’de Sinemalarda

Jennifer Garner’ın başrolünde oynadığı, Taken filminin yönetmeni Pierre Morel’in yönetmen koltuğuna oturduğu İntikam Meleği (Peppermint), 21 Eylül’de sinemalarda izleyici ile buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2018

Taken ve The Gunman gibi aksiyon filmleriyle adını duyuran Fransız yönetmen Pierre Morel’in yönettiği ve senaryosunu Chad St.John’un üstlendiği “İntikam Meleği” adlı filmin başrolünde Alias isimli TV dizisi serisiyle ünlenen Hollywood’un gözde kadın oyuncularından Jennifer Garner yer alıyor. Korkunç bir saldırıda kocası ve kızı öldürülen Riley'nin, ailesinin katillerine karşı açtığı intikam mücadelesini konu edildiği filmde Riley’i canlandıran Garner’a John Ortiz, John Gallagher, Jr., Juan Pablo Raba, Annie Ilonzeh ve Jeff Hephner eşlik ediyor. 21 Eylül’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan “İntikam Meleği” filminin dağıtımını ise CGV Mars Dağıtım üstleniyor.

Filmin kalbinde intikam ve adalet arasındaki farkın tartışması ve insanlığın ikisi arasında var olduğu yer alıyor. Riley’nin adaleti yerine getirmek için girdiği intikam savaşını anlatan film, “Akıl almaz bir kayıp karşısında apaçık bir adaletsizlikle karşılaştığınızda ne yapardınız?” sorusunu izleyiciye sorgulatıyor.

Aksiyon filmi severlerin ilgisini çekecek olan filmde, alışılmışın dışında kadın kahraman karakteri ön plana çıkıyor. Yönetmen koltuğunda oturan Pierre Morel, filmi önceki filmi Taken’ın ana karakteri kadın olan bir devamı sayılabileceğini belirtiyor.

Konu

Riley North, kocası Chris ve 10 yaşındaki kızı Carly ile mutlu ve sıradan bir hayat yaşamaktadır. Riley’nin kocası Chris’in finansal yüklerini hafifletmek için bir güçlü bir uyuşturucu kartelinin iş fırsatı içinde kendini bulmasıyla hayatlarının gidişatı değişir. Carly'nin 10’uncu doğum gününü kutlamak için çıktıkları akşam aile, korkunç bir saldırıya uğrar. Chris ve Carly hayatlarını kaybederken Riley komaya girer. Kendisine geldikten sonra adaletin sağlanması için çabalayan Riley, sistemin ailesinin katillerini koruduğunu fark eder. Sistemdeki bu yozlaşma Riley'nin sıradan bir vatandaştan bir şehir gerillasına dönüşmesine neden olur. Bunca zaman çektiği acıdan güç alan ve hayal kırıklığını kişisel motivasyon kaynağına çeviren Riley, durdurulamaz bir güç haline gelmek için yıllarını zihnini, bedenini ve ruhunu eğiterek geçirir. Riley şimdi kendi adaletini sağlamak için yeraltı dünyasından, polisten ve FBI'dan bir adım önde olmalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT