Siyez Buğdayı Lezzeti Delimonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Siyez Buğdayı Lezzeti Delimonti’de

Siyez buğdayının hasat edildikten sonra bulgur haline getirilmesiyle hazırlanan siyez bulguru, Delimonti’de doğal tereyağı ile pişirilerek servis ediliyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞubat 15, 2017

Gastronomi market ve restoran konseptini birleştiren Delimonti, mevsimsel ve doğal lezzetler sunuyor. Misafirlerin hem yemek olarak deneyebileceği hem de evlerine alabileceği bu özel ürünlerden bir tanesi de; siyez buğdayı.

Düşük glisemik indekse sahip olmasının yanında, fonksiyonel gıda olarak içerdiği protein, vitamin ve minerallerle, diğer buğday türlerine göre çok daha zengin bir yapıya sahip olan ve günümüzde kullanımı giderek artan siyez buğdayı, Delimonti’de, tam tahıl tüketimine önem verenlerle buluşuyor.

Yemeklerin yanı sıra unuyla yapılan ekmekler ve hamur işlerinde de kullanılabilen siyez buğdayını, yöresi Kastamonu’dan temin ederek gastronomi marketinde misafirlerine sunan Delimonti’nin menüsünde ise siyez bulgur pilavı yer alıyor. Siyez buğdayının hasat edildikten sonra bulgur haline getirilmesiyle hazırlanan siyez bulguru, Delimonti’de doğal tereyağı ile pişirilerek servis ediliyor. Tokluk hissini uzun süre koruyan ve hazmı kolaylaştıran siyez buğdayı, doğru ve bilinçli beslenmeyi lezzetle harmanlamak isteyenler için ideal bir alternatif.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için:
www.delimonti.com
Delimonti bomontiada: 0212 296 29 29
Delimonti Sandal Bedesteni: 0212 512 04 36

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu