Sokağa Yeni Reebok’lar Geliyor

Alışveriş Alışveriş Sokağa Yeni Reebok’lar Geliyor

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Reebok

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Sokağa Yeni Reebok’lar Geliyor, REE Funk NC ve Tennis Vulc!

Reebok Classics koleksiyonunun göz alıcı ayakkabılarından REE Funk NC ve Tennis Vulc günlük kullanıma uygunluğu ve şık görünümü ile şehrin ritminden geri kalmak istemeyenlerin yeni gözdesi olacak.

Kontrast renklerin birlikteliğiyle stil sahibi bir görünüm kazanan REE Funk NC, sağlamlığı ve desteği arttırmak için bileği kavrayan tasarımıyla ön plana çıkıyor. Klasik tenis ayakkabısından ilham alarak tasarlanan Tennis Vulc ise erkeklere her gün rahatlıkla giyilebilecekleri tarzı ve konforu sunuyor.

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan REE Funk NC ve Tennis Vulc yaratıcı kombinler yapmayı seven kadın ve erkeklerin gardıroplarının vazgeçilmezleri olacak.

REE Funk NC ayakkabıları siyah ve beyaz renk seçenekleri ile135 TL’ye, Tennis Vulc ayakkabıları ise 161 TL’ye tüm Reebok mağazalarında bulabilirsiniz.

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine http://www.reebok.com/TR/ ve http://www.facebook.com/Reebok adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu