Sonbaharda Ağızları Tatlandıran Odun Fırını Lezzetleri Delimonti’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbaharda Ağızları Tatlandıran Odun Fırını Lezzetleri Delimonti’de

Delimonti; odun fırınında pişirilmiş özel pideleri ve sac kavurmasıyla tüm damak tatlarına hitap ediyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEylül 27, 2017

Gastronomi market ile restoran konseptini bir arada sunan ve misafirlerini ayrıcalıklı bir atmosferle karşılayan Delimonti; odun fırınında pişirilmiş özel pideleri ve sac kavurmasıyla tüm damak tatlarına hitap ediyor.

Delimonti’nin geniş odun fırını menüsünde; Karadeniz’in imza tatlarından Bafra pidesi öne çıkıyor. Lezzetini usta ellerde hazırlanan çıtır hamurundan alan bu özel tat, iştah kabartan peynirli, kıymalı ve pastırmalı seçenekleriyle Delimonti’de misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Serin sonbahara sıcak alternatifler getiren Delimonti’nin odun fırını lezzetlerinden bir diğeri ise sac kavurma. Kuzu eti, domates ve biberin odun ateşinde lezzet kazandığı sac kavurma, et severler için benzersiz bir seçenek oluşturuyor.

Delimonti’nin serin havalara lezzet katan seçeneklerini ve keyifli atmosferini deneyimlemek isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu