Spinoza Günleri: Teolojik-Politik İnceleme etrafında

Etkinlik Panel Spinoza Günleri: Teolojik-Politik İnceleme etrafında

Tarihler: 14 Kasım 2008 Cuma ~ 15 Kasım 2008 Cumartesi 14-15 Kasım 2008

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi

Adres: İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Şişli İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 14, 2008 ~ Kas 15, 2008
Spinoza Günleri BİLGİ’de Başlıyor
Spinoza Çalışmaları Çevresi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile düzenlenen “Spinoza Günleri: Teolojik-Politik İnceleme etrafında” sempozyumu 14-15 Kasım tarihlerinde Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonunda gerçekleşecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Spinoza Çalışmaları Çevresi tarafından ilk kez düzenlenen Spinoza Günleri, Spinoza düşüncesini geniş kitlelere tanıtmayı amaçlıyor. Sergi, konferans ve çeşitli bildirilerin yer alacağı etkinlikte; Spinoza felsefesi üzerine çeşitli yayınlar hazırlayan ve farklı seminer, atölye, eğitim çalışmaları yürüten Spinoza-Gesellschaft oluşumunun kurucusu Manfred Walther onur konuğu olarak bir konferans verecek.

Sempozyumda; Spinoza’nın son dönemde Türkçe’ye kazandırılmış olan Teolojik-Politik İnceleme eseri ile Spinoza Kitapları Sergisi ve “İletisiz - Etika: Bir Yeniden Okuma İçin Görsel Deneme” projesi de katılımcılar ile buluşacak.
İlgilenen herkesin katılımına açık olan etkinlik, Türkçe gerçekleşecektir.
Ayrıntılı Bilgi İçin: spinozadostları@gmail.com

“Spinoza Günleri: Teolojik-Politik İnceleme Etrafında”
14-15 Kasım 2008
10:00
İstanbul Bilgi Üniversitesi
Dolapdere Kampüsü Mahkeme Salonu
Kurtuluşderesi Caddesi No: 47
Dolapdere

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu