Stella, 2006 Koleksiyonu ile Genç Kızları Fethediyor

Alışveriş Alışveriş Stella, 2006 Koleksiyonu ile Genç Kızları Fethediyor

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 29 Haziran 2006 Perşembe

Firma: Stella

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 27, 2006 ~ Haz 29, 2006
STELLA, 2006 KOLEKSİYONU İLE GENÇ KIZLARI FETHEDİYOR
Stella 2006 koleksiyonu, neon renkleri, modern tasarımları ve tendy modelleri ile genç kızların plaj modasına damgasını vuruyor.

Canlı ve fosforlu renkler ve dinamik modellerle hazırlanan mayo ve bikiniler, modayı takip eden genç kızların vazgeçilmezi olacak. Özellikle aksesuar ve işlemelerin bol kullanıldığı koleksiyonda; rahatlık, şıklık kadar önemli yer tutuyor.

Senenin modası olan denizci modelleri sadeliği tercih edenler için şık ve trendy modeller arasında yer alıyor. Mayo ve bikinilerin üzerine giyilebilen tülden etekler ve pantolonlar da plajlarda şık dolaşmak isteyenler için tasarlandı. Pembe, kırmızı, cam göbeği, turuncu ve lacivert –beyaz kombinli renklerle hazırlanan koleksiyon, hareket özgürlüğünü ve dinamizmi çağrıştırıyor.

Toplam 200 modelden oluşan koleksiyon 5 ayrı tema ile hazırlandı. Şıklığı ve iddialı olmayı seven genç kızlar için “Bright Teens”, sporcu ve denizci modelelriyle “Fast & Chic”, çizgili ve geometrik desenlileriyle “ Venice Beach”, romantik ve çiçekli modelleriyle “My Sweet Lolita”, Hawaii desenleriyle “Teen exotic Teen” temalarıyla sezona damgasını vuracağa benziyor.

Stella 2006 koleksiyonu, her yıl olduğu gibi plajlarda rahatlık ve şıklığı tercih eden genç kızların gözdesi olacak.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu