Suitcase

Tarihler: 26 Mart 2015 Perşembe ~ 26 Mart 2015 Perşembe Saat:21:00

Yer: Mojo Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: K.M.Çelebi Mah. Büyük Parmakkapı Sok. No:24/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 29 27

Web: http://http://www.mojobeyoglu.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 26, 2015 ~ Mar 26, 2015

Türk müzik semalarında brit tarzının dalgalanmasına öncü olmuş ve bu felsefesinden ödün vermemiş grup Suitcase, 19 ve 26 Mart tarihlerinde Mojo Live Club sahnesinde!

Bir şey eski olmasına rağmen, nasıl yeni hissiyatı verebilir?

Bu düşünceye kapılmak, kapılırken de dans etmek isteyenler, önce aşağıdaki biyografiyi okumaya daha sonra da Suitcase'i dinlemeye davetli! 

Suitcase daha kuruluşunda farklı bir felsefe benimsedi. Tüm grupların hardrock coverladığı dönemde, o zamanda kimsenin duymadığı ama şu anda milyonların sevgilisi olan grupların şarkılarını daha ilk albümlerinde repertuvarına katıp, birçok mekanda bunları seyircilere ezberletti. Türk pop ve hardrock dışında değişiklik arayan kimselere yeni nefes olan Suitcase sayesinde, birçok müziksever Suede, Muse, Oasis, Interpol vb. gibi grupların varlığını ve ilk albümünden parçaların coverlarını dinledi.

Suede, Blur, The Smiths, Supergrass, Oasis, Pulp, The Smiths, Kasabian, A-ha, Robbie Williams, Kent, Depeche Mode, Duran Duran, Shed Seven, Eskobar, Interpol, Space, Verve, Gene, Dandy Warhols, Stereophonics, Killers, Manic Street Preachers, James, Pulp, Editors ve ismi hatırlanamayan yüze yakın gruba, bine yakın şarkıya repertuvarında yer verdi.

Peyote, Captain Hook, Kemancı, Kadıköy Buddha, Bronx, Studio Live gibi birçok yerde düzenli program yaptı. Türkiye'ye gelen Muse, Alphaville, IAMX, Camouflage, Frankie Goes to Holywood, The Stills, The Automatic, Client in açılış grubu olarak sahne aldı. H2000, Radar, Rock'n'coke ve birçok üniversite festivalinde yer aldı. MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ne Türkiye adına aday oldu. 

"Bildiğin her şeyi unut" adında debut albüm çıkardı. Bu albümden "Duvar", "Ne Fark eder", "Aşk Hiç Olmamış Gibi" ve "Hatırlamak İstemesen Bile" video klipleri çıktı. Yakın zamanda da ikinci albümü için stüdyoya girdi.

Kurulduğu bu yana zaman zaman kadrosal değişikler geçiren Suitcase'in kadrosu:

Vokal: Deniz Özberk
Gitar: Zorluhan Şimşek 
Bas gitar: M. Teoman Keklik
Davul: Toygun Şenel

Bir şey eski olmasına rağmen, nasıl yeni hissiyatı verebilir? Bu düşünceye kapılmak, kapılırken de dansetmek isteyenler, Suitcase'i dinlemeye davetli!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu