Sunset Splash Party

Etkinlik Konser Parti Sunset Splash Party

Tarihler: 01 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2018 Çarşamba

Yer: Ukiyo

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 1, 2018 ~ Ağu 29, 2018

Büyüleyici İstanbul manzarasına uzanan sonsuzluk havuzu ve Marcel Wanders imzalı sıra dışı tasarımı ile şehir havuzlarında çıtayı yükselten Ukiyo, 1 Ağustos Çarşamba günü itibariyle “Sunset Splash Party”lere başlıyor.

Şehirde yaz mevsiminin çehresi bu yaz Fairmont Quasar Istanbul’un beşinci katında yer alan ve muhteşem şehir manzarası ve çarpıcı tasarımıyla kentin sevilen sonsuzluk havuzlarından biri olan Ukiyo ile değişiyor. Ukiyo havuzun yanında bu yaz hizmete giren Asya restoranı Ukiyo Lounge & Bar da, manzarası ve lezzet yelpazesiyle, şimdiden damak tadına düşkün İstanbulluların buluşma noktası oldu.

Ukiyo Ağustos ayı itibariyle, kenti “Sunset Splash” partileriyle buluşturuyor. Her Çarşamba 18.00 – 21.00 arasında gerçekleşecek “Sunset Splash” partiler, eşsiz boğaz manzarası eşliğinde günbatımını izlerken, havuzda kulaç atmaya da olanak sağlıyor. Ukiyo’nun muhteşem kokteyllerini yudumlayan konuklar, DJ’in chill out tadındaki melodileri eşliğinde havuzun ve manzaranın keyfini çıkararak geceye sıkı bir başlangıç yapabilecekler. Dileyenler, partiden sonra restoran bölümüne geçerek Asya lezzetleri ile geceye devam edebilecek.

Tatlı bir esinti eşliğinde şehrin manzarası ile bütünleşen sonsuzluk havuzu, havuz barı, damakta iz bırakan kokteyleri ve sıra dışı dizaynı ile Ukiyo, “Sunset Splash Party” için sizleri her Çarşamba bekliyor.

Rezervasyon için: (0212) 403 85 00

fairmont.com/İstanbul

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu