Survivor Panorama

Etkinlik Konser Parti Survivor Panorama

Tarihler: 08 Şubat 2017 Çarşamba ~ 08 Şubat 2017 Çarşamba 08 Şubat 2017 12:00

Biletix: Bilet Al

Yer: TV8 Stüdyoları

Ücret: Tam 35.00 TLÖğrenci 25.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 8, 2017 ~ Şub 8, 2017
Survivor Panorama, Nur Tuğba Algül ve Hakan Hatipoğlu'un moderatörlüğü ve stüdyoya konuk olacak eski yarışmacılar ve sorularını iletecek Survivor izleyicileri ile sizlerle.

- Televizyon Canlı yayın program çekimi yapılacağından canlı yayın saatinden en geç 45 dakika önce stüdyoda olmanız gerekmektedir. - Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve etkinlik günü ibraz etmesi gerekmektedir.- Cep telefonu kullanmak, fotoğraf çekimi yapmak ve görüntü almak yasaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- İzleyiciler; etkinlik alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılır ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve/veya reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir.- 14 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 14 yaş ve üzeri bilete tabidir.-Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Yapımcı firma program tarihlerinde ve program başlama saatlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Yerler numarasız oturmalıdır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu