Tadına Doyulmaz Bir Yılbaşı Sofrası İçin Özel Hindiniz Develi’den

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tadına Doyulmaz Bir Yılbaşı Sofrası İçin Özel Hindiniz Develi’den

Antep mutfağının duayeni ve Türkiye’nin Lezzet Ünlüsü Develi’nin gizli tarifi ile hazırlanarak sunulan, yılbaşı sofralarınızın vazgeçilmez lezzeti “Hindi” sevdiklerinize ayrıcalıklı bir ikram sunmanızı sağlıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKasım 14, 2018

Her damak zevkine hitap eden ayrıcalıklı lezzetleri ile 106 yıldır misafirlerini ağırlayan Develi, yılbaşı akşamı sofranızı donatıyor. Yeni yıla girerken aileniz ve misafirleriniz için hazırlayacağınız özel sofranız için Kestaneli İç Pilav ile hazırlanan Yılbaşı Hindinizi Develi’den sipariş verebilirsiniz. Bolu’da özel olarak yetiştirilen doğal hindiler Develi ustaları tarafından özenle pişiriliyor. Yeni yıl sofranıza yakışacak şekilde hazırlanan Kestaneli Hindi Dolmanızı evinize getiriyoruz.

Yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyen ve Develi lezzetini sevdikleriyle paylaşmayı tercih edenler, ustalıklarını gizli tarifleriyle birleştiren Develi şeflerinin hazırladığı özel Yılbaşı Hindisini sipariş verebilirler. Hindinizin yanında yılbaşına özel hazırlanan meze çeşitleri ile de sofranızı zenginleştirebilirsiniz. Dilerseniz tek porsiyon dilerseniz yeni yıla özel hazırlanan paket menülerimiz ile misafirlerinize özel bir ziyafet sunabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu