Taksim Gönen Hotel

Adres: Aydede Cad. No: 15 34437 Taksim İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 297 22 00

Faks: 0212 238 87 90

Web: http://www.gonenhotels.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Taksim Meydanı`ndan 110 metre mesafede bulunan bu 4 yıldızlı otelin lüks odaları düz ekran TV`ler ve jakuziler ile donatılmıştır. Tesisteki olanaklar arasında panoramik manzaralar sunan bir çatı havuzu mevcuttur.

Taksim Gönen Hotel`deki zarif klimalı odalar sıcak renkler ve ahşap mobilyalar ile dekore edilmiştir. Tüm odalarda uydu TV, mini bar ve saç kurutma makinesi vardır. Bazı odalarda geniş bir oturma alanı da mevcuttur.

Konuklar çatı restoranından İstanbul`un nefes kesici manzaralarını görebilir. Restoranda Türk yemeklerinin yanı sıra uluslararası yemekler sunulmaktadır. Mado ev yapımı dondurmalar, kekler ve tatlılar sunmaktadır.

Taksim Gönen, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve Türk hamamı ve sauna gibi çeşitli sağlıklı yaşam olanaklarına sahiptir.

İstiklal Caddesi`nin çok sayıdaki mağaza, restoran ve barları Taksim Gönen Hotel`den sadece 400 metre mesafededir. Dolmabahçe Sarayı otele 1,5 km, Galata Kulesi ise 2,2 km uzaklıktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu