Tanrının Eseri Şeytanın Parçası

Sinema Film Arşivi Tanrının Eseri Şeytanın Parçası

Orjinal Adı: The Cider House Rules

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Lasse Hallström

Film Türü: Aksiyon

Film Süresi: 125 dakika

Senaryo: John Irwing
Görüntü Yönetmeni: Oliver Stapleton
Müzik: Rachel Porman
Yapım: 1999, ABD

Orjinal Sitesi: http://www.miramax.com/ciderhouserules/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trBelirsiz..
Dr. Wilbur March 1943``de bir kasabada bir yetimler yurdunda istenmeyen hamileliklerden olan çocukları doğurmakta ve o zamanlar yasak olan kürtaj işlemlerini yapmakta olan bir doktordur. Yanında çalışna genç Homer Wells tüm hayatını Doktor March`ın yanında geçirmiştir ve ondan neredeyse herşeyi öğrenmiştir. En büyük hayali orduya katılmaktır ama kalbindeki bir sorun yüzünden bu mümkün değildir.
Hava kuvvetlerinde bir subay olan Wally`nin kzarkadaşı Candy`ye kürtaj yaptırmak için gelmesi ile Homer`ın hayatı değişir. Her zaman yetimler yurdunun dışındaki dünyayı görmek isteyen Homer onlarla birlikte ayrılmaya karar verir. Wallly`nin görev sebebiyle Japonya`ya gitmesi ile Candy`yi daha çok görmeye başlayan Homer, ona aşık olmaya başlar. Bu arada Dr. March, Homer`ın geri geleceği günü ümitsizce beklemektedir.
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu