EKS Mutfak Akademisi'nin "Tarifname Temel Aşçılık Eğitimi" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerden mutfağa dair merak ettiğiniz tüm sorunların yanıtlarını alacaksınız.Tarifname Temel Aşçılık eğitimi ile mutfakta 8 hafta boyunca uzman şeflerden mutfağa dair merak ettiğiniz tüm sorunların yanıtlarını alırken, bıçak kullanma ve kesme tekniklerinden başlayarak adım adım kendi mutfağınızda uzmanlaşacaksınız. Evinizin ve misafirlerinizin en gözde şefi olmak için bu eğitime dahil olun. Haftada bir gün mutfağınıza farklı bir bakış açısı getirmek ve keyifli dakikalar geçirmek için EKS Mutfak Akademisi’nde mutfağınızı keşfedin.
Bıçak Kullanma ve Doğrama TeknikleriMise An Place HazırlamaÇorbalar ve SoslarEt Çeşitleri ve Pişirme TeknikleriDeniz Ürünleri Hazırlama ve Pişirme YöntemleriTaze Makarnalar ve SoslarıPilavlar ve Pişirme TeknikleriRisotto Yapımı Meze ve Zeytinyağlıları Hazırlama YöntemleriDünya Mutfaklarından Seçmeler* Program 7 Ocak 2016 - 25 Şubat 2016 Perşembe günleri 19:00 - 22:00 saatleri arasında toplam 8 hafta / ders sürecektir.
* Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
* Tüm katılımcılara eğitimde kullanılacak önlük seti ve bıçak seti hediye edilecektir.
* Ders içerikleri ile ilgili reçete kitabı verilecektir.
* Eğitim bittikten sonra eğitmen şefinizin imzaladığı özel katılım sertifikası verilecektir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.