Tavuk Yemekleri Yapımı Demo Dersi

Etkinlik Atölye Kurs Tavuk Yemekleri Yapımı Demo Dersi

Tarihler: 15 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 15 Ağustos 2018 Çarşamba 15 Ağustos 2018 12:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 15, 2018 ~ Ağu 15, 2018
Tavuk Yemekleri Yapımı Demo Dersi workshop'u meraklılarıyla buluşuyor.

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Le Cordon Bleu Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Erich Ruppen, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Alican Saygı’nın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde lezzetli tavuk yemekleri hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Şeflerimiz, “Pane tavuk göğsü, kuşkonmaz (Tedarik ve mevsimselliğe göre değişiklik gösterebilir) ile” ve sote tavuk, “glaze edilmiş mini soğan ve güveçte patates ile”  tariflerini hazırlayacak.

12:00 - 15:00

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu