Temel Mutfak Eğitimi "Et Pişirme Teknikleri" workshopunda yerinizi alın.Hangi et nasıl hazırlanır, nasıl pişirilir nasıl servis edilir? Et ile birlikte servis edilebilecek ürünler nelerdir nasıl hazırlanılır? Tüm bu soruların cevapları bu atölyede.
* Izgara antrikot, * Tava bonfile ve * Chilliconcarne* Lyonnaise Patates
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 3 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır. Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiçbir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
- Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- 12 yaşından büyükler bu kursa kabul edilmektedir.- Kurslar maksimum 10 kişiliktir.- Süre 3 saat.