Test

Tarihler: 24 Nisan 2004 Cumartesi ~ 24 Nisan 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Parkorman

Ücret: Tam 35 milyon, Öğrenci 25 milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix çağrı merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Parkorman Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Fatih Çocuk Ormanı, Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 24, 2004 ~ Nis 24, 2004
FG Presents... TECHNO-LOGY
MARCO BAILEY & CHRISTIAN VARELA (Techno Müziğinin Yıldızları İstanbul’da)

Türkiye’nin bir numaralı alternatif müzik radyosu FG 93.7 (Future Generation), Technology konsepti altında Toreador’un sponsorluğunda bu kez dünyanın en iyi techno DJ’lerinden Marco Bailey ve Christian Varela’yi konuk ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğu etkinlikler kapsamında 400.000’den fazla müzikseveri biraraya getiren ve elektronik dans müzik tutkunlarına sayısız seçenekler sunan FG 93.7, Park Orman-Maslak’ta, 24 Nisan Cumartesi akşamı saat 23:00’den itibaren başlayacak etkinliğin biletleri Biletix’de satılmaya başlandı. Gece FG’den Ferhat Albayrak ile başlıyor.

MARCO BAILEY (Belçika):
20 Temmuz 1970’de dünyaya gelen Marco Bailey Techno müzikte son yıllarda yıldızı en çok parlayan DJ’lerin başında geliyor. 1988’den bu yana prodüktörlük ve DJ’lik yapıyor. 18 yaşında DJ’liğe atılan ve önceleri new wave, funk ve hip-hop gibi türlerin etkisinde kalan Bailey daha sonra New Beat ve House türlerine yöneldi.

Uzun süredir Techno müzik ile uğraşan Marco Bailey, müzik dünyasında özellikle sınırları çok iyi belirlenmiş stili ile tanınıyor. Duygusal coşkusunu ve taşkın enerjisini prodüksiyonlarına ve DJ’lik donanımına aktarmasını büyük bir ustalıkla beceren Bailey, ülkesi Belçika’nın en önde gelen dj’lerinden biri olmanın yanı sıra, dünya çapında en çok ilgi çeken dj’lerin başında geliyor ve en büyük tekno etkinliklerinde onbinlerce kişiyi çılgına çeviriyor. Marco Bailey, otoriteler tarafından Avrupa techno sahnesinin yakın gelecekteki en önemli temsilcisi olarak gösteriliyor.
Teknoseverlerin sabırsızlıkla beklediği Marco Bailey ikinci defa Türkiye’de performans verecek.

CHRISTIAN VARELA (İspanya)
Asıl adı Carlos Duran olan İspanyol DJ ve prodüktör Cristian Varela, Uluslararası dans arenasının ve techno müziğinin en karizmatik şahsiyetlerinden birisi olarak bilinmekte. 3-4 saatlik uzun setleri ve live performanslarının dışında dans müziğinin en prestijli belli başlı plak şirketlerinden Primate Rec. (U.K.), Primevil (U.K.), Session Rec.(Belçika), Planet Vision (Almanya), Elephanthaus (U.S.A), Brans New Pronographic. Rec. ve Marco Bailey ile beraber sahibi oldukları Donkeyhead Recordins’e 20’den fazla çalışmaya prodüktör ve remiks gerçekleştiren Varela’nın çalıştığı yıldızlar arasında: Marco Bailey, Tim Baker, Pascal F.E.O.S., Chris Zander, Francesco Farfa v.s. …
DJ

Mag dergisi ve müzik çevreleri tarafından yaptığı prodüksiyonlar açısından dünyanın en önemli 10 DJ’inden birisi olarak gösterilen Christian Varela, 1990’dan bugüne kadar dünyanın her yerinde EN saygın klüplerde gerçekleştirdiği setlerinde ambient, house, electro… gibi elektronik müziğin tüm akımlarını ve zengin çeşitlerini içinde barındıran geniş bir yelpazeye yayarak sunmakta.

Troeador sponsorluğunda Technology kapsamında gerçekleşecek olan Marco Bailey ve Christian Varela’nın canlı performansı, 24 Nisan Cumartesi gecesi saat 22:00’ten itibaren Park Orman-Maslak’ta….
Önemli Not: Öğrenci bileti için öğrenci kimlik belgesi gösterilmesesi gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu