Test

Tarihler: 08 Ekim 2004 Cuma ~ 08 Ekim 2004 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: 28.000.000 TL

Nereden Alınır: Akbank Kültür Sanat Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Babylon, Biletix Satış Nokatları, www.biletix.com ve Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Şehbender Sokak No 3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 (Babylon)

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 8, 2004 ~ Eki 8, 2004
Caz Müziğinin devleri 6-16 Ekim’de Akbank 14. Caz Festivali’nde... İstanbul müzik ortamının en uzun ömürlü caz festivali ve caz tutkunlarının favorisi Akbank 14. Caz Festivali Ekim ayında Dünya’nın en önemli müzisyenlerini İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor.

Cazın benzersiz, rengarenk dünyasını dinleyiciye yansıtmak Akbank Caz Festivali’nin temel geleneği... Festivalin mekanları Aya İrini, Babylon, Cemal Reşit Rey, Yeni Melek Performans Merkezi ve Akbank Kültür Sanat Merkezi... Konserleri, Akbank Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen film gösterimleri ve “workshop”lar destekleyecek..

JANE BUNNETT AND THE SPIRIT OF HAVANA:
8 Ekim Cuma Saat 23:00, Babylon
Modern cazın en kıdemli isimlerinden Kanadalı klarnet ve flüt sanatçısı Jane Bunnett aynı zamanda Kuzey Amerika’nın, Küba müziği yapan en yetenekli ve kendine özgü yorumcularından biri olarak kabul ediliyor. Ana akım cazıyla bağlarını hiçbir zaman koparmadan Küba’daki zengin müzik mirasına yönelen Bunnett’a, Küba folklor müziği, Santiera şarkıları, caz doğaçlamaları, klasik Küba müzikal formları ve Yoruba ezgilerinin harmanlandığı bir dizi kayıt iki Grammy adaylığı, çeşitli defalar Juno (Kanada’nın Grammy’si) ödülü kazandırır.
Jane Bunnett - soprano saksofon, flüt
Larry Cramer _ trompet, flugel horn
David Virelles – piyano
Frnacisco Mela – davul
Petar Slavo – akustic bas
Alberto Alberto – vokal, vurmalı çalgılar

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu