The Bakery

Mutfak Türü: Pastane, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Bağdat Cad. Edler Apt. No:454 Suadiye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 416 52 15 - 416 90 28

Web: http://www.thebakery.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
The Bakery
Pasta yapımı hobisi olan ve yurtdışında pastacılık eğitimi olan Gülden Tokbey ve Nadide Aloğlu kardeşler tarafından kurulan, Suadiye Bağdat Caddesi`nde bulunan The Bakery`de özel yapılmış pastalardan, Fransız pizzasına kadar birçok lezzeti birarada bulabilirsiniz.

Özel pastacılık, davet & catering ve cafesiyle her türlü ihtiyacınıza hizmet veriyor; damak tadınıza uygun lezzetler sunuyor.

Pastane
Zencefillisinden, çikolatalısına, pişmişinden pişmemişine kadar çok sengin cheesecake çeşitleri; Belçika çikolataları kullanılarak yapılan çikolatalı pastalar; mevsim meyveleri ile yapıaln turtalar; birbirinden lezzetli ve taze profiterol, milföy, makaron, yeni yıl kurabiyeleri ve bvörek çeşitleri; en dolağ malzemeler ve geleneksel pişirme teknikleri kullanılarak hazılanmaktadır.

Cafe
Bağdat Caddesi`nin cıvıltılı kalabalığından keyifli bir mola verip ailece sabah kahvaltısı veya bir kadeh şarap eşliğinde öğle yemeği yiyebileceğiniz bir mekan The Bakery. Çin`den gelen egzotik çaylar, sohbetlerinize ayrı bir keyif katacak.

Ayrıca hiçbir yerde yapılmayan Fransız bağcılarının geleneksel pizzası olan incecik v ekıtır Tart Flambe`yi The Bakery`de bulabilirsiniz.
Yemekler, Kahvaltı çeşitleri, omletler, tostlar, sandviçler, salatalar, Fransız ve İtalyan pizzası.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu