The Liminanas

Tarihler: 13 Nisan 2019 Cumartesi ~ 13 Nisan 2019 Cumartesi 13 Nisan 2019 22:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 88.50 TL Ayakta Öğrenci - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 13, 2019 ~ Nis 13, 2019
The Limiñanas, Salon İKSV'de...

Serge Gainsbourg & Jane Birkin’in 21. yüzyıldaki yansıması, Fransız rock’n roll çifti Marie (davul, vokal) & Lionel Limiñana (gitar, bas gitar, org, vokal)

Evli çift Marie & Lionel Limiñana, müşterek hayatlarını rock’n roll’a taşımaya karar verdiler. The Velvet Underground, Suicide, The Stooges, Nick Cave ve Serge Gainsbourg’un rock’n roll tavırlarına adeta tapıyorlardı. 60’lar ve 70’lerin müzik devrimini alıp Frankofon ruhuyla modern zamanlara uyarladılar. Saykedelik rock, garaj rock, blues, 60’ların Fransızca popu ve altın çağı dönemindeki İtalyan “giallo” filmlerinin müziklerinden ilham aldılar. 2010’da kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerini yayımladılar. Bu albümü, 2012'de ‘Crystal Anis’ ve 2013'te ‘Costa Blanca’ albümleri izledi. 2015'te, yollarının sıkça kesişeceği Fransız gitarist Pascal Comelade ile ‘Traité de guitarres triolectiques’ albümünü yayımladılar. Ünlerini Fransa sınırlarının çok ötesine taşıdıkları an ise, 2016’da yayımlanan albümleri ‘Malamore’ oldu. Eski Joy Division ve New Order üyesi Peter Hook, yaşayan efsane kontenjanından dahil olduğu albümde, alametifarikası baslarıyla ‘Garden of Love’ isimli şarkıda ikiliye eşlik etti. 2017 yılında İstanbul’a ilk selamlarını, ünlü grup The Brian Jonestown Massacre'ın ikonik üyesi Anton Newcombe'un katılımıyla yayımladıkları kısa çalarları ‘Istanbul is Sleepy’ ile verdiler. Buram buram vintage kokan sound’larını zirveye taşıdıkları âna, Anton Newcombe'un yapımcılığını üstlendiği, eski dost Peter Hook’la tekrar buluştukları, ünlü aktris Emmanuelle Seigner’nin konuk olduğu şimdilik son albümleri ‘Shadow People’la 2018’de tanıklık ettik. Rock’n roll’u yaşayan ve yaşatan The Limiñanas, ilk İstanbul konseri için 13 Nisan’da Salon’a geliyor.

21. yüzyılda çekilen siyah-beyaz bir 60’lar dönem filmi gibi. Efekti bol gitarlar, fısıltılı vokaller eşliğinde alabildiğine rock’n roll gecesi. Serge Gainsbourg, The Velvet Underground ve Allah-Las sevenlere şifa niyetine.

*Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

#saloniksv


*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu