The Metropol Hotel

Adres: İbni Kemal Cad. No:20 Sirkeci İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212 514 16 29

Faks: 0212 529 89 52

Web: http://www.themetropolhotel.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Pitoresk Sultanahmet semtinde yer alan The Metropol, İstanbul`daki Topkapı Sarayı`na yalnızca 5 dakikalık yürüme mesafesinde modern konaklama birimleri sunmaktadır. Otelde panoramik manzaralı ve içerisinde sigara içilmeyen odalar ile ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

The Metropol Hotel`in ses yalıtımlı odaları dinlendirici pastel tonlarla ve doğal kumaşlarla dekore edilmiştir. Tüm odalar klimalı olup duş veya küvet bulunan en-suite banyoların yanı sıra uydu TV setleri içermektedir.

Konuklar otelin Osmanlı tarzı porselenlerle ve taslarla dekore edilmiş restoranında geleneksel Türk spesiyalitelerinin tadını çıkarabilir.

Otelin bünyesindeki American Bar`da alkolsüz içecekler ve yerli içkiler servis edilmektedir.

Sirkeci Tren İstasyonu`na yalnızca 100 metre mesafede yer alan Metropol otel, yürüyerek 10 dakikadan daha kısa bir mesafede yer alan, dünyaca ünlü Ayasofya ve Sultan Ahmet Camii`ne açılan bir kapıdır. Otelin 24 saat hizmet veren personeli ziyaret planlamasında yardımcı olabilir ve havaalanı servisi sağlayabilir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu