The Rorschach Audio

Etkinlik Konser Parti The Rorschach Audio

Tarihler: 26 Şubat 2010 Cuma ~ 26 Şubat 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: DOGZSTAR

Nereden Alınır: DOGZSTAR

Adres: Galatasaray Kartal Sokak No.3 Kat.3 Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 26, 2010 ~ Şub 26, 2010

The Rorschach Audio projesi Şubat 2009`da oldukça sponten bir biçimde o aylarda Myspace Türkiye elektronik müzik şampiyonları olan Nugo Sebil ve Murat Esmer tarafından kurulmuştur. Uzun biçimsel denemelerden sonra en son Temmuz 2009`da ilk olarak You Must Die parçasıyla şu anki formunu yaratan grup 14 şarkılık At Midnight, All the Agents.. albümünün test versiyonlarının dağıtımına, daha doğrusu test sürüşüne ve dinlemek isteyen herkes için tam download imkanı tanımaya Eylül 2009`da başlamıştır.

Bu esnada N1M`de You Must Die, White&Black ve Kill the President şarkılarının dünyada o hafta en çok dinlenen sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü şarkıları olma durumuna erişince hareketi hızlandırmaya karar veren grup, kadrosuna İsmail Anıl Gürer ve Onur Aydoğdu`yu da katarak canlı performansları tam tamına doldurmaya yetecek şarkıya ulaşmak adına müziğine kaldığı yerden Movement Underground[EP] ile Ekim 2009da devam etmiştir.

Bir rock grubunu andıran davullu baslı sahnesiyle Aralık ayının sonlarından itibaren albümün resmi olarak yayınlanmasına kadarki sürede Before Midnight All the Agents.. isimli bir dizi konser vermeyi planlamaktadır.

2GET4

Birlikte anlamına gelen 2GET4, devlet konservatuvarında beş sene perküsyon eğitimi görmüş ve 2003 yılında Radio Contakt da “How Powerfull is your Hi-Fi” isimli programın yaratıcısı Ekin Ergök ve ses tasarımında kendini geliştirmiş ve bu konuda yarattığı ürünler İstanbul Film Festivali kısa filmler kategorisinde yer almış Meir Benezra’dan oluşmaktadır.

Tek düze ritimlerin monotonluğundan sıkılmış olan ikili, müzik dünyasına aksak ritimli dans müziğinin en sevilen tarzlarından biri olan Breakbeat ile gelmiştir. Performanslarında Breakbeat ağırlıklı, Electro Breaks, Freestyle, Electro Funk ve kendi yaptıkları Re-mix lere yer vermektedirler.

Rock’n Roll, Funk ve hatta Klasik müzikle kendilerini besleyen 2GET4, doğaları gereği olan yaratıcılıklarını, dinledikleri ve tasarladıkları sesleri prodükslonlarına başarıyla uygulamakta kullanıyorlar.

Bohemian, 26 Şubat Cuma gecesi aileye katılan yeni üye "The Rorschach Audio" lansmanını Soner Akkaya organizasyonuyla en sevilen Bohemian artistlerinden 2GET4 ile birlikte yapıyor!

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu