Trio Patara

Tarihler: 03 Ağustos 2021 Salı ~ 03 Ağustos 2021 Salı 21:00

Yer: Kalamış Atatürk Parkı

Ücret: Tam 1 TL Destek-2 50 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Fenerbahçe, Münir Nurettin Selçuk Cd. Kadıköy İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 3, 2021 ~ Ağu 3, 2021

Nurdan Küçükekmekçi, soprano
Lelya Bayramoğulları, flüt
Aslıhan Güngör, arp

2020 yılının "Patara Yılı" ilan edilmesi çerçevesinde kurulan Trio Patara, flüt, arp ve şan üçlüsünden oluşuyor. Mitolojide tanrıların ve meleklerin çalgıları olarak bilinen bu enstrümanlar, Antik Yunan ve Roma'da düğün, hasat, cenaze, dini ritüeller ve danslara eşlik etmesi nedeniyle, o dönemin ruhu günümüze taşınıyor. Topluluk repertuvarında Rönesans döneminden günümüze dek uzanan, Türk bestecilerine de yer verdiği geniş bir yelpazeden seçkin örnekler seslendiriyor.

Etkinlikte +18 yaş sınırı bulunmaktadır..

-Kalamış Yaz Festivali etkinlik alanımıza girişinizden, ayrılışınıza kadar MASKE TAKMA ZORUNLULUĞUNUZ nedeniyle, MASKELERİNİZİ mutlaka yanınızda getirmenizi önemle hatırlatırız.

-Etkinlik alanı girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES KODU kontrolünüz yapılacaktır.

-Maskelerinizin etkinlikler boyunca takılı olması gerekmektedir.

-Etkinlik alanı girişinde ateş ölçümü yapılacak, 37.8 C ve üzerinde olanlar, içeri alınmayıp en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirilecektir.

-Sosyal mesafe kuralları gereği seyircilerimizin oyun süresince belirlediğimiz seyir yerlerinde oturmaları zorunludur.

-Gösteri alanına giriş, etkinlik sandalyelerine yerleşme ve etkinlik çıkışında toplu hareket edilmemesini, TEK SIRA HALİNDE İLERLENMESİNİ ve etkinlik görevlilerimizin yönlendirme/uyarılarına dikkat edilip, uyulmasını önemle rica ediyoruz.

-İçinde bulunduğumuz pandemi kuralları ve açık hava koşullarından dolayı oluşabilecek erteleme ve iptal güncellemeleri sizlere en hızlı şekilde haber verilecektir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu