Tutkunun dondurması Magnum`dan Tutkulularına Lamborghini

Alışveriş Alışveriş Tutkunun dondurması Magnum`dan Tutkulularına Lamborghini

Tarihler: 16 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 17 Temmuz 2007 Salı

Firma: Algida Magnum

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 16, 2007 ~ Tem 17, 2007

Tutkunun dondurması MAGNUM`dan tutkulularına Lamborghini

Dondurma ve otomobil dünyasının en büyük iki “tutkusu” Magnum ve Lamborghini ilk kez Tuzla Autodorm pistinde biraraya geldi. Tutkunun dondurması Magnum ile Lamborghini buluşmasında başarılı sunucu ve bir Magnum tutkunu olan Şebnem Dönmez, Türkiye 2006 pist şampiyonu Pilot Ali Gülan`ın kullandığı Lamborghini Gallardo Spyder`da co-pilot olarak yer alırken heyecanlı anlar yaşadı.

Organizasyon davetlileri, Magnum`un çubuklarından çıkacak Lamborghini Gallardo Spyder Modelini talihlisinden önce test etme fırsatı buldular. Tutkunun dondurması Magnum çubuklarındaki şifreyi 02 Temmuz – 12 Ağustos 2007 tarihleri arasında sms ile 2992`ye gönderenler, “boğa burcu otomobil”, “kızgın boğa” olarak da bilinen Lamborghini`nin en son modeli Gallardo Spyder kazanma şansı elde edecekler.

Verdiği hediyeler ve reklam filmlerinde rol alan Hollywood yıldızlarıyla adından söz ettiren Magnum, bu yaz bir kişiye vereceği 2007 model Lamborghini Gallardo Spyder’ı 28 Haziran 2007’de, Magnum Sürüş Pisti olarak yeniden düzenlenen Tuzla Autodrom Pisti’nde bir basın toplantısıyla tanıttı. Sunuculuğunu Şebnem Dönmez`in üstlendiği toplantıda Algida Pazarlama Direktörü Şükrü Dinçer ve Magnum Marka Müdürü Leyal Eskin Yılmaz konuşmacı olarak yer aldı. Davetliler toplantıda Magnum`un 2007 yılı promosyonu olan Lamborghini Gallardo Spyder`ı, 2006 Türkiye Pist Şampiyonu Ali Gülan eşliğinde test etme fırsatı buldular.

2006 Türkiye Pist Şampiyonu Ali Gülan ile ilk test sürüşünü gerçekleştiren oyuncu Şebnem Dönmez, “Bu gerçekten inanılmaz bir deneyimdi, daha önce hız tutkusunu hiç bu kadar güçlü hissetmemiştim. Muhteşem bir araba! 2 Temmuz’dan itibaren Magnum çubuklarındaki şifreyi yollamaya ben de başlayacağım.” dedi.

Magnum Lamborghini’ye ulaştırıyor Kampanyaya Magnum çubuklarından çıkan şifreyi ad, soyad ve adres bilgileriyle birlikte Turkcell 2992’ye göndererek veya www.sadecemagnum.com sitesindeki ilgili bölüme girerek katılabilirsiniz. Kampanya süresince her hafta yapılacak çekilişlerde haftada 100 adet THY yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek. Uçak biletlerini kazananlar kampanya sonunda Lamborghini çekilişine de katılabilecek.

Son başvuru tarihi 12 Ağustos 2007
Kampanya 02 Temmuz-12 Ağustos 2007 tarihleri arasında devam edecek. 6 hafta sürecek kampanyada, çubuklardaki şifreyi gönderenler arasında yapılacak haftalık çekilişlerle her hafta 100 kişi THY yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. Çubuklardaki şifreyi gönderenlerin bir sonraki haftanın çekilişine katılabilmeleri için o hafta yeni şifre göndermeleri gerekecek. Kampanya süresince gönderilen tüm şifreler, kampanya sonunda yapılacak Lamborghini çekilişine katılacak. Kampanyaya birden fazla şifreyle katılanların kazanma şansı da artıyor. Ayrıca kampanya süresince Magnum çubuklarında kalp logosunu bulanlara Magnum’lar anında hediye. Kampanyayla ilgili daha fazla bilgi için: www.magnum.com.tr veya www.sadecemagnum.com adreslerini ziyaret ediniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu