U.S. Polo Assn.’den Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim

Alışveriş Alışveriş U.S. Polo Assn.’den Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim

Tarihler: 02 Mart 2009 Pazartesi ~ 08 Mart 2009 Pazar

Firma: U.S. Polo Assn

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 2, 2009 ~ Mar 8, 2009
U.S. Polo Assn.’den Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim
U.S. Polo Assn. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir kampanya başlatıyor. 2-8 Mart haftasında kadın koleksiyonunda özel bir indirim uygunlayarak sadece kadınlara özel bir fırsat sunuyor.

Spor giyime yönveren bir marka olan U.S. Polo Assn., Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir indirim kampanyasıyla kutluyor. U.S Polo Assn.’nde 2-8 Mart haftası yeni sezon yaz ürünlerinde sadece kadınlara özel %20 indirim var!

U.S. Polo Assn. 2009 ilkbahar-Yaz koleksiyonu, renkli ve tamamıyla doğal tiril tiril materyallerden oluşuyor. Bu koleksiyondaki en göze çarpan ürünler farklı kalıp, materyal ve renklerdeki pantolonlar. Ayrıca, bayanlar için özellikle tasarlanan koton yazlık elbise ve etekler de spor bir şıklık için U.S. Polo’nun tüm detaylarını taşıyor. Her sezon olduğu gibi yeni koleksiyonunda da pike t-shirtler ve desenli trikolar, gerek slim-fit gerek lycralı gömlekler ile geniş bir ürün yelpazesi sunan U.S. Polo Assn. konforu ve şıklığı bir arada temsil ediyor.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu