Uli Jon Roth - ertelendi!

Etkinlik Konser Parti Uli Jon Roth - ertelendi!

Tarihler: 25 Kasım 2010 Perşembe ~ 25 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Ön Satış: 35 TL - Kapıda 40 TL - Öüğrenci: 20 TL

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 25, 2010 ~ Kas 25, 2010

25 Kasım 2010′da gerçekleşmesi planlanan ULI JON ROTH konseri, sanatçıya eşlik edecek olan müzisyenler Oliver Palotai ve Ule Ritgen’in yakın zaman içerisinde ayrılması sonucu ileri bir tarihe ertelenmiştir

Bugüne dek Marillion, Vinnie Moore, Caspian, Hail!, Rainbow, Richie Kotzen ve Theatres Des Vampires gibi müzisyen ve grupların ilk Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD’dan bir ilk daha:

ULI JON ROTH w/ Oliver Palotai (Kamelot, Doro) & Ule Ritgen (Fair Warning)
25 Kasım 2010 Perşembe @ Ghetto

SCORPIONS’un unutulmaz gitaristi Uli Jon Roth ilk kez Türkiye’de!

Müzik hayatına 1973 yılında SCORPIONS ile başlayan Uli Jon Roth, grup ile birlikte Fly To The Rainbow, In Trance, Virgin Killer ve Taken By Force albümlerini kaydetti. 1978 yılında yayınlanan Tokyo Tapes albümü sonrası gruptan ayrılan Roth, kariyerine önce ELECTRIC SUN grubuyla sonra da solo çalışmalarla devam etti.

Electric Sun’ın ilk albümü Earthquake’i efsane gitarist Jimi Hendrix’e adayan Roth, bir sonraki Fire Wind albümünü ise Ortadoğu Barışı için mücadele eden Mısır başbakanı Enver Sedat’a adadı. Electric Sun adı altında son albümünü 1985 yılında yayınlayan Roth, Beyond The Astral Skİes adını verdiği albümü ise Martin Luther King’e adadı.

Electric Sun sonrası kendini daha çok klasik müziğe adayan Uli Jon Roth, dört senfoni ve iki konçerto yazdı. Bir çok kez de Avrupa’nın önde gelen orkestraları ile birlikte sahne aldı. Sky Of Avalon adını verdiği proje altında Klasik Müzik İle Rock Sentezi kendi müziğini geliştiren Roth, konserlerinde hem eskİ dönem şarkılarını hem de Klasik Müzik Varyasyonlarını çalmakta.

1998 yılında Joe Satriani ve Michael Schenker ile birlikte G3 turnesine çıktı hatta Londra konserinde QUEEN’in gitaristi Brian May ile birlikte çaldılar.

Uli Jon Roth teknik olarak bir çok türden müzisyeni etkilemiştir. Bunların başında METALLICA gitaristi Kirk Hammett ve SMASHING PUMPKINS’den Billy Corgan’ı gösterebiliriz. Hatta, 2007 Rock Am Ring festivalinde SMASHING PUMPKINS ile sahne alan Uli Jon Roth grupla Gossamer şarkısını çaldı.

ULI JON ROTH bugüne dek SCORPIONS, SLASH, DEEP PURPLE, UFO, GLENN HUGHES, PAUL GILBERT gibi grup ve müzisyenle birlikte sahne aldı.

Uli Jon Roth Sky Guitar adını verdiği kendi tasarımı olan 7 telli özel gitarları kulanmaktadır. Bu gitarlar eşliğinde Neo Klasik Müziğe daha uygun eserler verdiğini belirtmektedir.

KAMELOT ve DORO ile yaptığı çalışmalardan tanıdığımız Oliver Palotai ve FAIR WARNING basgitaristi Ule Ritgen eşliğinde 25 Kasım gecesi GHETTO’da sahne alacak Olan ULI JON ROTH Konserinde başta Sails Of Charon olmak üzere bir çok ünlü eserini ve Mozart, Vivaldi gibi bestekarların eserleri üzerine yaptığı varyasyonları çalacak.

Bilet fiyatları:
Ön Satış: 35 TL
Kapıda 40 TL
15 Ekim 2010’dan itibaren Mephisto (Taksim), Dorock (Taksim), Hammer (Kadıköy), Zero (Kadıköy) ve Riot (Bakırköy) satış noktalarında 30TL!!! Ayrıca aynı bilet satış nokalarında sınırlı sayıda öğrenci bileti de satılacak: 20 TL!!!
Klasik müzik ile Rock‘ın muhteşem birleşimine tanık olmak için 25 Kasım gecesi GHETTO’da olun!



istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu