Under Armour Performansı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Under Armour Performansı

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 03 Eylül 2018 Pazartesi

Firma: Under Armour

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 3, 2018 ~ Eyl 3, 2018

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour’ın fark yaratan ayakkabısı UA Curry 5, Türkiye’de de yoğun ilgiyle satışa sunuldu.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın dünyaca ünlü NBA yıldızı Stephen Curry ile başlattığı başarılı iş birliği devam ediyor.

Bu iş birliği kapsamında beğeniye sunulan yeni basketbol ayakkabısı UA Curry 5, performansını en üst seviyelere taşımak isteyenler için daha fazla konfor, daha fazla kontrol ve daha sağlam adımlar sağlıyor.

All-star oyun kurucu Stephen Curry’nin adını taşıyan UA Curry 5, optimum hız ve çeviklik sunan hafif tasarımıyla öne çıkıyor. Örgü yapı ve ayağı sabitleyen bağcık sistemi sayesinde performansı en üst seviyelere taşıyor. Ayak tarağı yan duvarında ve topuk çevresinde bulunan Anafoam™ koruma alanları ayağı sabitlerken; ayak tarağı yan duvarında ve topuk çevresinde bulunan Anafoam™ koruma alanları hareket kontrolünü artırıyor. Ani duruşlar ve hızlı dönüşler olanak sağlayan Curry 5, tam-saha kavrayış sistemine sahip olma özelliğiyle beğeni topluyor

Stephen Curry’nin NBA şampiyonluğunu kazanırken performansını en üst seviyede tutmasını sağlayan Under Armour Curry 5, şuan tek renk ile mağazalarda yerini alırken önümüzdeki günlerde farklı renkleriyle de spor tutkunlarının beğenisine sunulacak.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu