Üsküdar Üniversitesi 2018 Mezuniyet

Etkinlik Atölye Kurs Üsküdar Üniversitesi 2018 Mezuniyet

Tarihler: 06 Temmuz 2018 Cuma ~ 06 Temmuz 2018 Cuma 06 Temmuz 2018 13:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu

Ücret: -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 6, 2018 ~ Tem 6, 2018
Üsküdar Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 6 Temmuz 2018 Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek.

-Bilet alım aşamasında "Kod" alanına TC numaranızın ilk 4 ve son 4 rakamını yazarak işlem yapabilirsiniz.
-Her öğrenci sisteme ilk 4 ve son 4 rakamlı TC numarası ile sadece bir kez giriş yapabilir. 
-Öğrenciler sistemden ailesi ve yakınları için en fazla 5 adet bilet alabilir. Bilet adetlerinizi belirlerken lütfen diğer arkadaşlarınızın haklarını ihlal etmeyin. Katılımı olacak konuğunuz kadar bilet rezerve etmeniz hususunu önemle rica ederiz.
-Bastığınız biletleri veli ve misafirlerinize vermeyi unutmayınız. 
-Misafir ve öğrenci girişleri farklı kapılardan yapılacaktır. Bu nedenle bastığınız biletleri etkinlik öncesinde misafirlerinize ulaştırdığınızdan emin olun. *Ülker Spor ve Etkinlik Salonu girişinde basılı biletlerin görevlilere gösterilmesi zorunludur. 
-Öğrenciler sadece misafirleri için bilet alabilirler. Öğrenci girişleri için bilet gerekmemektedir.
-Kapı açılışı: 13.00
-Öğrencilerin salona girişi:14.00
-Tören başlangıç saati: 15.00


-Bilet alım aşamasında "Kod" alanına TC numaranızın ilk 4 ve son 4 rakamını yazarak işlem yapabilirsiniz.-Her öğrenci sisteme ilk 4 ve son 4 rakamlı TC numarası ile sadece bir kez giriş yapabilir. -Öğrenciler sistemden ailesi ve yakınları için en fazla 5 adet bilet alabilir. Bilet adetlerinizi belirlerken lütfen diğer arkadaşlarınızın haklarını ihlal etmeyin. Katılımı olacak konuğunuz kadar bilet rezerve etmeniz hususunu önemle rica ederiz.-Bastığınız biletleri veli ve misafirlerinize vermeyi unutmayınız. -Misafir ve öğrenci girişleri farklı kapılardan yapılacaktır. Bu nedenle bastığınız biletleri etkinlik öncesinde misafirlerinize ulaştırdığınızdan emin olun. *Ülker Spor ve Etkinlik Salonu girişinde basılı biletlerin görevlilere gösterilmesi zorunludur. -Öğrenciler sadece misafirleri için bilet alabilirler. Öğrenci girişleri için bilet gerekmemektedir.-Kapı açılışı: 13.00-Öğrencilerin salona girişi:14.00-Tören başlangıç saati: 15.00

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu