İtalyan mutfağının en karakteristik tariflerini Eataly Mutfak Atölyesi’nde Napoli’den gelen şefi Andrea ile keşfedin.
"Vespa’nıza atlayıp İtalya’nın dar sokaklarında keyifli bir gezintiye çıkmaya ne dersiniz? Eataly Mutfak Atölyesi’nde İtalya’yı size getiriyoruz, İtalyan mutfağının en karakteristik tarifleri şeflerimiz ile sizlerle.
Napoli… Pizzanın doğduğu yer, manda sütü mozerellanın ana vatanı, İtalyan mutfağının kalbi!
Vespa ile İtalya Eataly’de etkinliği kapsamında gerçekleşen bu ders ile hem Napoli mutfağının sırlarını keşfedin hem de sevdiklerinizi gerçek Napoli tarifleriyle büyülemenin püf noktalarını öğrenin. Üstelik sadece bu derse özel Vespa’nın küçük sürprizleri sizi bekliyor."
Orata all’acqua pazzaNapoli usulü levrekPuttanescaSiyah zeytin, sarımsak ve domates soslu makrnaTorta Caprese con crema Pasticcera all’arancioCapri bölgesinden bademli ve çikolatalı kek, portokal kreması ile
19:00 – 22:00 -Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.-17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.-İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.-Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi.-20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası.-Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı.-Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.-Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Biletler tek kişiliktir.