Viken Arman Live

Etkinlik Konser Parti Viken Arman Live

Tarihler: 27 Eylül 2019 Cuma ~ 27 Eylül 2019 Cuma 27 Eylül 2019 22:00

Biletix: Bilet Al

Yer: %100 Studio

Ücret: Ön Satış 75 TL (Tükendi) Genel Satış - 88.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 27, 2019 ~ Eyl 27, 2019

Kültürel mirasın elektronik yüzü Viken Arman, 27 Eylül’de %100 Studio’da set’in başına geçiyor!

Döneminin sanatçıları gibi, Viken Arman da elektronik müziğin sınırları ve tanımlarına daima başkaldırıyor. Antik melodileri elektronik beat’lerle harmanlayarak dinleyicileri mistik bir seyahate çıkaran sanatçı, dansın ötesinde bir deneyim sunuyor. Caz ve klasik müzik ile büyüyen Arman, bu çeşitliliği müziğine de yansıtmayı başarıyor. Kültürüne ve geçmişine bağlılığıyla tanınan sanatçı müzik yapmadığı zamanlarda da müzik sektörünü zenginleştirmek, ve genç müzisyenlere destek olmak için çabalarını sürdürüyor.

22:00 Kapı Açılış
22:00 Efe Kantel
00:30 Viken Arman (Live)
02:00 Erdem Tunalı a.k.a Monality

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu