WDR Köln Radyosu Big Band - Mahler Oda Orkestrası -Thomas Quasthoff

Etkinlik Konser Parti WDR Köln Radyosu Big Band - Mahler Oda Orkestrası -Thomas Quasthoff

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 21 Nisan 2012 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 75 TL - 65 TL - 50 TL - İndirimli: 40 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 21, 2012 ~ Nis 21, 2012

WDR KÖLN RADYOSU BIG BAND & MAHLER ODA ORKESTRASI & THOMAS QUASTHOFF
21 Nisan 2012 20:00

MICHAEL ABENE, şef
THOMAS QUASTHOFF, bariton
JOCELYN B. SMITH, vokal

Ray Charles Anısına

İş Sanat dünyaca ünlü bir bas-bariton, bir soul müzik divası, bir oda orkestrası ve bir big band topluluğunu aynı sahnede buluşturuyor.

Kendi jenerasyonunun en dikkat çeken şancılarından biri olarak tanınan Alman bas-bariton Thomas Quasthoff’un konuk olacağı gece ünlü soul müzik efsanesi Ray Charles’a methiye niteliği taşıyan muhteşem bir projeye ev sahipliği yapıyor. B

erlin ve Viyana Filarmoni gibi seçkin topluluklara düzenli olarak konuk olarak sürdürdüğü klasik şarkıcılığının yanı sıra caz şarkıcılıyla da istisnai bir kariyer sürdüren Quasthoff’a Zülfü Livaneli’nin parçalarına getirdiği yorumlarıyla Türk müzikseverlerin yakından tanıdığı ünlü New York’lu caz divası Jocelyn B. Smith güçlü sesiyle katılacak.

Olağandışı yapısı ve uluslararası çaptaki göz alıcı kalitesiyle günümüzün eşsiz oda topluluklarından biri olan Mahler Oda Orkestrası ile şef Michael Abene yönetimindeki iki Grammy ödüllü WDR Köln Radyosu Big Band'in eşlik edeceği ikilinin “You Are My Sunshine”, “Over the Rainbow” ve “Basin Street Blues” gibi klasikleşen parçaları yorumlayacağı gece, müzik severlere gerçek bir caz ziyafeti sunma iddiasında.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu