Yanımda Kal

Orjinal Adı: Yanımda Kal

Vizyon Tarihi: Aralık 21, 2018

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Film Türü: Aşk, Dram

Senaryo: Çağlar Yurt.
Görüntü Yönetmeni : Ferhat Öçmen.
Müzik: Jingle Jungle.
Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen, Nilay Duru.
Dağıtım: CGV Mars D..

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.tr21 Aralık 2018 Cuma

Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı Yanımda Kal, tüm hayatını işine adamış Emir ile tesadüfi bir şekilde tanıştığı Zeynep'in hikâyesini anlatıyor.

Emir, otuzlu yaşlarda yakışıklı, zengin, başarılı bir adamdır. Bir işçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir ve kendini çalışmaya adamıştır. Hayatında kalan her şeyi –annesi de dahil– geri plana atarak gece gündüz çalışmaktadır. Türkiye’nin en önemli yatırım bankalarından birinde yatırım danışmanı olarak çalışmaktadır. Çok çalışmış iş anlamında tam bir predatör olmuştur. Kimseye acımamış, insanlarla ilişki kurmayı öğrenme fırsatı olmadığından Emir’in içinde büyük bir boşluk oluşmuştur. Bir gece, Emir’in hayatı dünyanın en kötü sokak şarkıcısı Zeynep ile karşılaşmasıyla değişir ve ikisi de farkında olmadan birbirlerine yardım etmeye başlarlar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu