Babylon

Mutfak Türü: Bar

Adres: Şehbender Sokak. No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Faks: 0212 243 45 27

Web: http://www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Konser merkezi Babylon, kültürlerarası bir anlayışla müzikseverlere farklı bakış açılarının toplandığı düzenli ve zengin bir program sunuyor. Yeryüzünün farklı seslerini müzikseverlerle buluşturan Babylon yerli yabancı birçok müzisyeni ağırlıyor.

1999’da açıldığından bu yana İstanbul kent kültüründe öncü bir yere sahip olan ve Beyoğlu’ndaki devinimi Asmalımescit bölgesine kaydıran Babylon mimari, akustik tasarımı ve teknik donanımıyla Türkiye’nin en iyi canlı müzik mekanı olarak değerlendiriliyor. Çok amaçlı bir mekan olan Babylon ajandasını yalnızca konserlerle sınırlamayıp, tiyatro, dans, atölye çalışmaları, belgeseller gibi sanat disiplinlerine de yer ayırıyor.

Babylon kapılarını etkinlik olan günlerde hafta içi saat 21:00’de, hafta sonu 22:00’de açmaktadır. Babylon Pazar, Pazartesi kapalıdır. Babylon gişesi ise Salı – Cumartesi günleri arası, 12:00 – 21:00 saatleri arasında bilet satışı ve danışma olarak hizmet vermektedir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT