Carsack Ranch

Yeme İçme Bar Carsack Ranch

Mutfak Türü: Bar, Meksika Mutfağı, Amerika Mutfağı, CAFE

Adres: Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. No:46 Gayrettepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 347 30 98-99

Web: http://www.carsackranch.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İç Isıtan Country Tarzı İle Hem Eğlenmek Hem de İş Stresini Atmak İsteyenlerin Yeni Adresi: Carsack Ranch

"Carsack Ranch" cafe 30 kişi, restoran 100 kişi, bar 100 kişi, teras bar 70 kişi olmak üzere toplam 300 kişiye aynı anda hizmet verir. Restoranın gerek dekoru ve müziği, gerekse servis elemanlarbın samimi ve sıcak tavırları country tarzının en iyi örneğidir.

Tex-Mex ve California mutfaklarının mükemmel uyumundan oluşmaktadır. Yemeklerinizin yanında alkol veya alkolsüz içki çeşitleri ile devam edip, lezzetli ve hafif tatlılarımızla da yemeğinizi tamamlayabilirsiniz. Restoranla bütünleşen country tarz müzik, sizlere yemek yerken hoş sohbet edebileceğiniz bir ortam hazırlayacaktır.

Nişantaşı, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Taksim gibi şehir merkez noktalarından aracınızla ulaşmak 5-10 dakika gibi kısa bir sürede ulaşabilirsiniz.

Kulüp toplantıları, seminerler, şirket toplantıları v.b. yemekli veya yemeksiz olarak yapılmaktadır. Dev ekran laptop bağlantılı projektörde seminerlerinizi görsel olarak da sunabilirsiniz. İsteğinize göre diğer katlarda davet verebilir, yemekli davetlerinizde Carsack Ranch mönüsünden yararlanabilir veya dilediğiniz bir mönü oluşturabilirsiniz. Binanın ses ve müzik sistemi ile diğer katlardaki gürültüden rahatsızlık duymayacaksınız.

Birbirinden lezzetli, çeşit çeşit yemekler, her anın tadına varacağınız keyifli dakikalar, country müzik eşliğinde zevkli yemekleri, özel günlerinizde arkadaşlarınızla, unutamayacağınız eğlenceli partileri, sıcak samimi country tarz ve Tex-Mex, California mutfağının en güzel renklerini tadacağınız "Carsack Ranch" Restoran -Cafe - Bar `da sizleri bekliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT