Etiler Şamdan

Yeme İçme Bar Etiler Şamdan

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Nispetiye Cad. No:92 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 48 98 - 265 70 48

Faks: 0212 263 21 95

Web: http://www.etilersamdan.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Şamdan Bir Klasiktir...
1975 yılında Metin Fadıllıoğlu ve Ahmet Çapa`nın kurdukları Şamdan`a Mehmet Tuna bir yıl sonra katılmıştı. Ünlülerin ortak yeri Şamdan`ın çeyrek asırlık bu kadrosundan birçok kişi bugün hala görevine devam ediyor.

Etiler Şamdan, ilk konuklarını 1975 yılında ağırladı ve kendi yarattığı geleneği günümüzde de halen sürdürmekte. Şamdan`da sezon, her yıl Eylül başı açılır ve okulların tatile girmesi ile kapanır. Şamdan`a gelenler, 30 yıldır sağlıklı ve nefis yemeklerin, mükemmel hizmet ve konforun, seçkin müzik ve eğlencenin keyfini çıkarırlar. Şamdan, her yaşa seslenen, uluslararası mutfağa sahip lüks bir restorandır. Geceyi ve müziği dinleyebileceğiniz bardır. Sabaha kadar eğlenebileceğiniz gece kulübüdür. Şamdan, iki katlı villasında, valet parking`den kapı görevlisine, şef aşçısından garsonuna kadar en iyi hizmeti verir.

Şamdan`ın konukları seçkindir...
İşadamından sanatçıya, gazeteciden yurtdışında okuyan öğrenciye kadar oldukça geniş bir yelpazeyi kapsar. Kaliteli ve yüksek bir yaşam standardını temsil eden bu kişilerin çoğu tanıdıktır. Çünkü Şamdan, babadan oğluna geçen bir gelenektir.

Yemek servisi, hafta içi her gün 20:30`da başlar ve sabahın erken saatlerine kadar sürer. Yemek servisi barın açık olduğu saatlerde de aynıdır. Müzik, kulübün açılmasıyla beraber Fransızca ``chanson`` ağırlıklı hafif parçalarla başlar ve gece yarısından sonra yerini günün hit`lerinin oluşturduğu disko parçalarına bırakır. Dans etmek ve eğlenmek için sabaha kadar çok zamanınız var demektir!

2005 yılında 30. yaşgününü kutlayan ETİLER ŞAMDAN 30 yıldır değişmeyen dekoru ve müzik kalitesi ile devam ediyor.
Şamdan`da ŞAMDAN tarzı diye bilinen eski Fransızca ve İtalyanca, İspanyolca, Funk, Disko ve günümüzün yerli, yabancı popüler şarkıları çalınıyor. Kabinde Dj. Levent Severöz, Dj. Hakan Kabil ve Dj. Ozan Özer keyifli şarkıları sizler için miksliyorlar.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT