Indigo

Mutfak Türü: Bar

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Akarsu Sk. No:1-2-4-5 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 / 0212 293 66 19

Web: http://www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Artık İstanbul’da kültür sanat ve müzik yaşamının yeni bir adresi var; Indigo Music Hall…

İstanbul eğlence ve sanat hayatında, kendini alternatif bir alanda konumlandıran Indigo, eğlence hayatının doyma noktasına geldiği, hedef kitlesinin daraldığı, insanların trendleri tükettiği bir anda, mekan- insan ilişkisi içerisindeki tüm unsurları sanat ile harmanlama iddiasıyla yola çıkıyor.

2005 yılı sonunda, İstanbul’da Avrupa’nın alternatif müzik tabanlı kültürel ve sanatsal etkinliklerin önemli merkezlerinden biri olmayı hedefleyen mekan, çıkış noktası olarak yenilikçi tavrını her dem korumayı arzuluyor.

Çok sesli aktivitelerde bulunmayı amaçlayan Indigo, gerçekleşecek aktivitelere göre farklı kesimlere hitap etmeye çalışan eklektik bir konsepte sahip. Müzikseverler burada aynı ay içinde hem elektro-dans, hem rock, hem de caz sanatçılarını izleme şansı bulacaklar. Canlı müziğin dışında parti ve mini-festivaller, sanat performansları, enstelasyonlar, panel ve workshop etkinlikleri de planlayan Indigo, aynı zamanda esas itibarı ile sanat ve kültürün yaşam alanı olmayı hedeflemekte.

Indigo; bir yaşam alanı.
Indigo, 08 Ekim 2004 Cuma akşamı, günümüzün elektronik titreşimli pop müziğinin modern sesi ve Wall Of Sound’un öne çıkan adı, İngiliz üçlü Zoot Woman ile kapılarını açıyor.
Indigo; Bir Yaşam Alanı.
Rock, caz ve elektronik müziğin (dans, elektro ve türevleri) aynı mekanda yaşatmayı planlayan 600 kişi kapasiteli Indigo, sade ve rahat bir dekorla her gecenin konseptine uygun olarak ışık ve görsel efektlerle desteklenecek; böylelikle her defasında kendini yenileyecek.

Rock: Bir dönemin indie, new-wave ve gitar sound’una imzasını atan isimlerin yanı sıra yeni retrocu ve rock topluluklarının da sahne alacağı rock gecelerinde, türün yakın alanlarından tanınan isimler DJ setleri ile eşlik edecek.

Caz: Modern konseptli caz gecelerinde, yine bu türde kalem oynatan ve plak çeviren isimler, DJ setleri ile geceyi renklendirecek.

Elektronik müzik (dans, elektro ve türevleri): Elektronik temelli ve Avrupa kökenli dans müziğinin en önemli temsilcilerinin sahne alacağı Indigo gecelerinin ev sahipliğini Eden yapacak.
Indigo’nun “Guest Resident”leri ise, Jori Hulkkonen (F-Com), Tobias Thomas (Kompakt), Superpitcher (Kompakt), Tobi Neumann (Cocoon) ve Dinky (Traum) gibi dünyaca ünlü Prodüktör/DJ’ler olacak Guest Resident DJ’ler, aylık “The Residents” gecelerinde performans gösterecek ve bu geceler aynı zamanda bir plak şirketinin merkeze alındığı “Label Night”lar olacak.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT