Karga

Adres: Kadife Sok. No:16 Kargart Sanat Merkezi. Caferağa, Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 17 25-26

Faks: 0216 346 55 46

Web: http://www.kargabar.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Karga, popüler müziğin en karmaşık yıllarını yaşadığı bir dönemde, yani 90` ların ortasında kuruldu. O sıralar, Türkiye`de herkes `birşeycilik` in arkasına sığınıyordu: Karga `hiçbir şeyci`ydi ve hala hiçbir şey olarak `görevini` sürdürüyor.

Karga`nın iç mekanı eski eşyalar kullanılarak döşendi. Örneğin şimdi bar diye dirseklerimizi dayadığımız tahta parçası, eskiden bir sandık olmakla yükümlüydü. Rastlantı mı, aynı şey müzik içinde geçerli: Yeniden Dönüşüm. Belli bir tür müzik yok, çoğu zaman belirgin bir tarz da yok. `Kaos` çok önemli bir sözcük. Yaşadığımız `ses kırıklığı` içinde yeniden dönüştürülmüş sesler bütününü sunuyor. Onlara kendi silahlarını yöneltiyoruz. Tıpkı Nine Inch Nails` ın ya da Einstürzende Neubauten` ın yaptığı gibi.

Karga, sözcüklerin arkasına sığınmıyor. "Indie" : Kim ne kadar bağımsız ki? "Alternatif" :Kim, neye, neden alternatif? Karga, bu tarz adlardan ya da yakıştırmalardan uzak kalmaya çalışıyor. Kediler kuşların peşinde. Keza, John Zorn, Ned Rothenberg ve benzeri müzisyenleri inatla çalmayı sürdürüyor. Knitting Factory` nin ilk basın bülteninde yer aldığı gibi "Amacımız, çarşamba geceleri okunan şiirlerden duvarlardaki resimlere, farklı sanat mecralarını dokuyarak bir bütün oluşturmak. Knitting Factory, birçok şeyi sanal addeder ve önerilere açıktır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT