Kemancı

Mutfak Türü: Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi No: 1 Beyoglu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kemancı macerası, 1986 yılında Köprüaltı`nda başladı. 1992 yılında Galata Köprüsü`nün yanmasından sonra, Taksim`e taşınan Kemancı, burada 16 yıldır süregelen bir rock kültürünün temellerini attı. 2007 yılında yeni ve bahçeli mekanına taşınan Kemancı İstanbul`un en gözde eğlence yerlerinin başında geliyor.

İstanbul`un rock kültürünü yansıtan Kemancı Rock Bar dekorasyonuyla da farkını ortaya koymuştu. Sıraselviler`de bir rock bardan öte, rock dinleyenlerin buluşma noktası olan Kemancı, 1994 yılında sonradan "Üst Kemancı" adıyla bilinen mekanı alarak, 2 katta sevenleriyle buluştu. Daha sonradan konser organizasyonlarının düzenlendiği Orta Kat da açılınca bu heyecan artık 3 kata yayılmıştı. Her kat 600 ila 800 arası insan ağırlama kapasitesine sahipti. Her katta popüler ve alternatif her tür rock müzik akımlarına yer veriliyordu.

Şebnem Ferah, Teoman, Feridun Düzağaç, Duman, Ogün Sanlısoy gibi bir çok rock müzisyenimizin kariyerlerinde önemli yere sahip olan Kemancı, bugünlere geldiğimizde amatör müzisyenlere destek veren, kültüre sahip çıkan bir bünye haline gelmiştir. Yeni yapısında bulundurduğu prova ve demo kayıt stüdyosu, amatör ve profesyonel tüm müzisyenlere hizmet vermektedir.

Artık Kemancı, bir bar veya kulüp değil, şehrin ve ülkenin rock kültürünü koruyan bir müze niteliğindedir. Müdavimlerine müzik, sohbet, dostluk, ziyafet ve eğlence sunan Kemancı, şehir içi ve şehir dışı organizasyonlarda da rock severlerle buluşmaya devam edecek...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT