Leb-i Derya

Yeme İçme Bar Leb-i Derya

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Kumbaracı Yokuşu Kumbaracı Han No:115 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 49 89 - 243 95 55

Faks: 0212 243 95 56

Web: http://www.lebiderya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul Boğazının panoromik manzarasının en güzel açılarından biri görmek için Leb-i Derya`ya uğramalısınız. İstanbul`un güzelliğine, güneşin batışına, ayın doğuşuna tanık olurken, "yeme-içme" keyfini çıkarabileceğiniz Leb-i Derya, Kumbaracı Yokuşu`ndaki tarihi bir binanın 7. katındaki geniş terasta hizmet veriyor.
Yaz aylarında tamamen açık teras, kış aylarında büyük bölümü pencere sistemiyle kapatılıyor ve sıcak bir mekana dönüşüyor. Yaz sıcaklarına karşı "boğaz esintili ferahlama", kış aylarında yerini "şömine sıcağı keyfine" bırakıyor.

Geniş mönüsü, güler yüzlü servisi, arzu ettğiniz eğlence şekline açık ortamıyla ister özel bir gününüzü kutlamak, ister rahat ortamında sohbet etmek için Leb-i Derya size uygun ortamı hazırlıyor.
Aperatif yiyeceklerden romantik bir akşam yemeğine, iş çıkışı bir yorgunluk içkisinden arkadaşlarla dedikodu kahvelerine kadar günün her saati uğrayabileceğiniz Leb-i Derya`nın mönüsünde atıştırmalıklardan, salata ve makarnalara, ana yemeklerden tatlılara kadar pek çok seçenek sunuluyor. Zengin bir içki ve şarap mönüsü de var.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT