Machka New Yorker

Yeme İçme Bar Machka New Yorker

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Süleyman Seba Caddesi (Akaretler Yokuşu) No:93 - Maçka Şişli İstanbul

Web: http://www.newyorkergroup.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
NEW YORKER MACHKA
Restaurant, Bar & Lounge

25 Kasım Perşembe gününden itibaren Süleyman Seba Caddesi (Akaretler Yokuşu) No:93 - Maçka adresinde hizmetinize girecek olan MACHKA, dekorasyonu, yemeği ve eğlencesi ile İstanbul`luların favori mekanı olmaya aday.

Akşam üstü iş sonrası kokteylinizi yudumlayabileceğiniz geniş bir barı ve rahat koltuklarda günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir lounge kısmı, daha sonra romantik bir ortamda yemeğinizi yiyebileceğiniz şık bir restaurantı ve yemek sonrası sabaha kadar ünlü DJ lerle eğlencenizi sürdürebileceğiniz Machka, New Yorker Grubunun üstün kalite ve servis anlayışı ile bütünleşerek 25 Kasım`dan itibaren hizmete giriyor.

New Yorker grubun başahcısı Cemal Başturan ve yurt dışından gelen danışman ahcılar tarafından hazırlanan ve dünya mutfaklarından örnekler sunan akşam menüsü, geç saatlerde sunduğu snack menüsü ve öğle saatlerindeki kaliteden ödün vermeyerek hazırlanan daha hızlı ve pratik bir öğle menüsü ile bir bütünlük sağlamakta.

Tasarım 04 Mimarlık grubundan Bahar Taşcıoğlu ve Burcu Yazgan tarafından tasarlanan Machka, yurt dışında popüler olan en son trendler göz önüne alınarak, misafirlerin rahatlığı ön planda tutulup, yemeği ve eğlenceyi bir arada sağlamak için özel olarak dekore edilmiştir.
En seçici misafirinizi bile gönül rahatlığı ile ağırlıyabilmeniz için üstün kalite anlayışının hakim olduğu Machka Restaurant, Bar & Lounge, yemek sonrası Bar ve Lounge kısmında resident ve yurt dışından gelen DJ lerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar kaliteli bir müzikle eğlencenize devam etmeniz için tasarlanmış.

Machka`da yeni yıl, şirket ve özel davetleriniz de özenle tasarlanarak, gecenizin mükemmel geçmesi için her türlü detayınız A dan Z ye kadar organizasyon departmanı tarafından planlanabiliyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT